Labākais tētis: APRĪLIS. Tētis noteikti NAV mamma!

Labākais tētis: APRĪLIS. Tētis noteikti NAV mamma!

28. Apr 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tēti.. Tēti - viņi ir ļoti svarīgi un vajadzīgi. Daudzi no viņiem jebkurā brīdī var aizvietot mammu, tikai - lai kādus padomus mamma nedotu, viņi vienalga mammas prombūtnes laikā dara visu pa savam. KĀPĒC? Jo viņiem nesanāk tā, kā mammām, viņiem vienkārši ir cita pieeja.

Jūsu tētis ir ļoti ĪPAŠS, tāpēc, ka visu dara pa savam: lasa bērnam, apģērbj bērnu, viņu pabaro utt. Viņiem ar bērniem ir pavisam citi knifiņi.

APRĪLIS 2015

LABĀKAIS TĒTIS

20150130145115-98955.jpg

Mīļās māmiņas, uzdodiet šos jautājumus saviem vīriešiem un rakstiet blogu! Varbūt tomēr tēti paši izlemj atbildēt un arī uzrakstīt? Kolosāli! Gaidīsim ar nepacietību!

Labākais tētis, protams, dzīvo arī jūsu ģimenē. Pastāstiet mums par viņu! Iesūtiet savus blogus martā, un to var darīt ikviens, arī tie, kas par Labākā tēta titulu cīnījušies jau februārī, jo tagad jūs gaida kas jauns! Jauns, aizraujošs uzdevums.

Un tātad! Tētis - tā, pavisam noteikti, nav mamma. Viņš dara visu citādāk, pa savam. KĀ tas ir? Parādiet un pastāstiet!

Piemēram, ja tētis regulāri bērnam lasa grāmatu, pavērojiet, kā viņš izvēlas grāmatas, kā viņš lasa: skaļi, klusām, ar izteiksmi utt. Vai lasa, līdz bērns iemieg, vai arī - vienu pasaku un miers? To pašu var pastāstīt arī par vannošanos, gulētiešanu, zobu tīrīšanu utt. Tātad - par visu, ko dara tētis ar bērnu, var pastāstīt!

Protams, ir sarežģīti aprakstīt visus tēta pienākumus no mūsu skatu punkta, jo esam taču sievietes, un dažkārt, tēta darbības var nosaukt par tādām kā "tēta dīvainībām", tāpēc šķiet, ka tētu vērošanai būtu jāvelta ilgs laiks. Bet par visu stāstīt nemaz nevajag. Izdaliet spilgtākās lietas, pastāstiet tieši par tām!

PIEVĒRSIET UZMANĪBU! Šajā blogā par to, kā tēti ar bērniem rotaļājas, jo arī to viņi dara atšķirīgi, nevajag stāstīt, tā ir atsevišķa tēma, kuru pagūsim apskatīt citā reizē rūpīgāk.

Un tātad, uzdevums saprasts? Uz priekšu!

BALVU FONDS

*Katru mēnesi, sākot no februāra līdz pat jūnijam kāds tiks pie titula, un, protams, arī pie balvām! 

*Gaidīsim blogus par tētiem un no tētiem vai mammām katru mēnesi, palielinot katra tēta iespējas tikt pie titula LABĀKAIS tētis!

*Konkursā aicinām piedalīties gan topošos, gan jaunos tētus!

Reizi mēnesī izvēlēsimies LABĀKO TĒTI, kuram dāvāsim

vakariņas grilbārā Lighthouse

Jomas iela 63, Jūrmala, Latvija
+371 26360603
info@lighthousegrill.lv

www.lighthousegrill.lv

Pašā Joma ielas sirdī restorānā –grilbārā Lighthouse Jūs varēsiet nobaudīt sezonas aktuālos un latviešu tradīcijām bagātos ēdienus un iecienītos pašmāju dzērienus, kā arī nesteidzīgi izbaudīt gardo Brunch piedāvājumu katru svētdienu. Elegantais restorāna dizains, lieliskais serviss un bērniem draudzīgās telpas ir mājīga vieta, lai ģimeniskā un mierīgā gaisotnē baudītu patīkamu atpūtu. Gaidīsim Jūs vietā, kur kvalitātei ir nozīme!

20150310111825-91033.jpg

Dāvināsim izvēlēsimies arī simpātiju, kam dāvāsim veicināšanas balvu no Huggies® ULTRA Comfort

Kā iesūtīt blogu:

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Mazulis un tagu - Labākais-tētis, Konkursi, Huggies®

- Pastāsti par visu, kas attiecas uz šo tēmu savos blogos un pievieno arī foto!

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Veiksmi!

20150115152444-53117.jpg