KONKURSS: Parādi sava mazuļa PIRMOS apaviņus un laimē!

KONKURSS: Parādi sava mazuļa PIRMOS apaviņus un laimē!

24. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viens no svarīgākajiem brīžiem mazā staigātāja māmiņas mūžā ir - PIRMO apaviņu izvēle bērniņam. Kā pareizi izvēlēties izmēru? Kā mērīt? Kā saprast, vai būs ērti? Un vispār - KAD un KĀDUS apavus iegādāties?

Tagad daudzi vecāki mainās ar bērnu drēbēm un apaviem. Un tomēr pirmajiem apaviem jābūt TIKAI JAUNIEM, jo katram mazulim ir citādāka pēda un pirmos solīšus viņam jāsper tieši savos apaviņos.

Tāpat svarīgi ir atcerēties par to, ka apaviem jābūt ar atvērtu purngalu un stingru pēdiņu. Kā pirmos apavus vislabāk iegādāties sandalītes. Tādas ir gan zēniem, gan meitenēm.

Kāpēc tieši tādiem jābūt pirmajiem apaviņiem, pastāstīs fizioterapeite Kristīne Asonova:

- tos visvieglāk atrast ar mērķi iegādāties apavus, kuriem būtu atvērts purngaliņš. Tādam purngalam jābūt, lai būtu redzams, kas notieka ar bērna pirkstiņiem. Ļoti bieži bērni tos pārāk sasprindzina. Ja ir slēgtie apavi, tad to var pat nepamanīt;

- sandalēm ir supinatori - stingra pēdiņa;

- sandales ir viegli uzvilkt un maksimāli pielāgot.

Viss tas palīdz pēdai uz virsmas novietoties pareizi, bet tātad - tā ir arī harmoniska pēdas attīstība.

Apaviem jābūt atbilstošā izmērā vai kaut vai mazliet lielākiem, pārāk lielus nekādā gadījumā pirkt nedrīkst. Ja tie ir, piemēram, par izmēru lielāki, tad iešanas vai skriešanas laikā, bērniņam apavi var kāju berzt, tie var pat traucēt, un tātad - pēda var deformēties.

Lai izvēlētos aktuālo izmēru, vienmēr vislabāk ir bērnu ņemt līdzi uz veikalu, un uz vietas apavus viņam uzmērīt.

KONKURSS

Viss augstākminētais attiecas uz pirmajiem īstajiem apaviem, ar ko var bērniņš spert solīšus arī esot uz ielas. Bet gandrīz visiem mazuļiem ir bijuši arī skaisti apaviņi, kas piemēroti ratos sēdētājiem, un vairāk ir tā kā "smukumam". Viss sākas pat ar zeķītēm!

20160429205112-51629.jpg

Lai piedalītos konkursā, iesūti savu stāstu, kurā:

  • tev jāpastāsta un jāparāda mums sava mazuļa pirmās zeķītes, interesantākās zeķītes vai smukumam paredzētie ratu apaviņi
  • parādi arī, kas bērnam ir kājās, kad viņš pārvietojas pa māju
  • pārskati visus bērna apavus, un pastāsti, kam paredzēti, iegādāti tādi vai citādi apavi (tie drīkst būt arī "dekoratīvie" apavi_)
  • parādi un uzraksti mums visu par sava bērna pirmajiem īstajiem apaviem, ja tādi ir jau iegādāti
  • uzraksti, kādi ir tavi kritēriji bērna apavu izvēlē, un kādi ir tavi kritēriji SAVU apavu izvēlē (uzraksti vismaz piecus kritērijus un pamato savu izvēli)
  • ieskaties, kādu apavu modeli tu izvēlētos liberi.lv mājaslapā kā pirmos bērna īstos apaviņus. Saglabā apavu foto un kopā ar saiti pievieno savam blogam, kā arī - pamato savu izvēli.

BALVU FONDS

PIRMIE BĒRNA APAVI

(iespēja izvēlēties tos no

internet-veikala LIBERI.LV sortimenta)

20160502113307-93195.jpg

Par veikalu Liberi

SIA „Liberi” ir jauks ģimenes uzņēmums, kurš 2010.gadā izveidoja interneta veikalu Liberi.lv. Galvenais iedvesmas avots šim solim bija pašu bērni, jo kā zināms, bērniem ir vēlme iegādāties pašu labāko, kvalitatīvāko, veselīgāko utt.
Apavi un apģērbi ir tie, kas ikdienā pavada bērnus visdažādākajās situācijās, nodrošina komfortu, aizsardzību un uztur bērna veselību. Tādēļ, jo īpaši, meklējām Eiropā pārbaudītus, kvalitatīvus zīmolus, kurus jau ir pārbaudījuši un iesaka gan bērnu vecāki, gan eksperti, kā piemēram, ortopēdi...Anatomiski pareizi apavi ir jo īpaši svarīgi bērnu un pusaudžu augšanas periodā, tāpat arī ortopēdiskas un vieglas mugursomas skolēniem, lai jau pašu skolas gaitu sākumā netraumētu bērna mugurkaulu. Tik pat svarīgi ir arī viegli un īpaši funkcionāli apģērbi, kurus piedāvājam Jūsu izvēlei plašā klāstā.
Šis interneta veikals ir paredzēts tiem vecākiem, kuri ar mīlestību un jo rūpīgu attieksmi izturas pret saviem bērniem un pusaudžiem!
Savukārt mūsu darba kritērijs ir Jūsu apmierinātība un novērtējums!


Klientu Apkalpošana:

Adrese: Braslas iela 29a, Rīga

Tel: +371 29406727  

Pirmdiena - Piektdiena 10:00 - 19:00

Sestdiena  11:00 - 16:00

E-pasts: info@liberi.lv

AUTIŅBIKSĪTES

mazajiem staigātājiem - 1 iepakojums

Huggies® Pants meitenēm un zēniem

20160429203712-78510.jpg

MITRO SALVEŠU IEPAKOJUMS

mazajiem, tīrību mīlošajiem bērniņiem no Huggies®

20160429203549-68358.jpg

Kā iesūtīt blogu -

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti rakstu
  • Izvēlies sadaļu Mazulis un tagus Mazo-staigātāju-klubiņš, Huggies®, Konkursi
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Gaidām blogus līdz 23.maijam ieskaitot!

Māmiņu Klubs

KONKURSU ATBALSTA:

20160429204929-82656.jpg

 20160502113534-73929.jpg

 

SPERAM PIRMOS SOLĪŠUS KOPĀ!