Kidsme - mazuļa ēdināšanas eksperts: piesakies produkta testiem!

Kidsme - mazuļa ēdināšanas eksperts: piesakies produkta testiem!

14. Nov 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kidsme Food Feeder ir bērna ēdināšanas ierīce cietiem produktiem, paredzēta mazulim jau no 4 mēnešu vecuma. Tās konstrukcija ir droša un nekaitīga mazulim, jo nesatur BPA kaitīgās vielas. Medicīniskais silikona materiāls, kas ir konteinera galvenā sastāvdaļa, ir mīksts un elastīgs. Silikona uzgaļa caurumu izmērs izslēdz aizrīšanās iespēju ar ēdienu. Tas ir īpaši ērts gan lietošanas, gan kopšanas ziņā.

PIESAKIES PRODUKTU TESTIEM,ja Tev ir bēbītis no 4 mēnešu vecuma!

Izvēlēsimies 6 mammas, kas testēs Kidsme ēdināšanas ierīci, tāpēc gaidām pieteikumus uz produktutesti@maminklubs.lv, kurā norādi bēbīša vecumu un kāpēc vēlies testēt šos produktus. Pēc apstiprinājuma saņemšanas līdz 17.novembrim produkts būs jāsaņem Māmiņu Kluba redakcijā un atsauksme jāuzraksta līdz 27.novembrim.

 

20171113105516-76333.jpg

Kidsme Foof Feeder ēdināšanas ierīces priekšrocības

Attīstība un patstāvība

Attīsta košļāšanas refleksu un bērna neatkarību. Vienlaicīgi, kad mazulis iepazīstas ar jaunām garšām, pareiza Savukārt silikona sietiņš košļāšanas procesa laikā nomierina un masē smaganas un pirmos izlīdušos zobiņus. Veicina patstāvīgu ēšanu.

Patīkama un droša ēdināšana

Unikālā konstrukcija bez aizrīšanās riska ļauj agrīnā bērna vecumā ēdienkartē iekļaut svaigus produktus. Speciālais silikona sietiņš, kas vizuāli pēc formas atgādina māneklīti, ļoti noderēs, kad mazulim piedāvāsi svaigus dārzeņus un augļus.

Rokturīši ir ērti un ergonomiski, kas ļauj bērnam viegli to noturēt savās rociņās. 

20171113105527-57184.jpg 

Kā lietot

Atveriet sietiņa pamatu, lieciet tajā sagrieztus auglīša vai dārzenīša gabaliņus. Kad sietiņš ir piepildīts, aizveriet vāciņu un nofiksējiet to – Food Feeder ēdināšanas ierīce ir gatava lietošanai. Komplektā ir aizsargvāciņš, lai ēdināšanas ierīci saglabātu tīru un varētu ērti paņemt līdzi, dodoties pastaigās, ciemos un citos izbraucienos.

Kopšana

Pirms katras lietošanas reizes, pārliecinieties, ka Food Feeder ēdināšanas ierīce nav bojāta. Ja ir pamanīts bojājums, nekavējoties pārtrauciet tā lietošanu un nomainiet bojāto detaļu pret jaunu. Tīriet to ar siltu ūdeni pēc katras lietošanas reizes.

Ar laiku silikona uzgalis var mainīt krāsu un formu, tas ir normāli un nekādi neietekmē tā lietošanu. Drošības un higiēnas nolūkos silikona uzgali iesakām mainīt ik pēc katrām 4 nedēļām.

Ir pieejami vairāku izmēru maināmi silikona uzgaļi – S, M, L. Komplektā ir 2 maināmie silikona uzgaļi.

Papildus informācija

Kidsme produktu klāstā atradīsi ne tikai Food Feeder ēdināšanas ierīces, bet arī bļodiņas ar neslīdošu pamatni, termokarotītes un šķērītes.

Kidsme produktus aicinām iegādāties Maxima XX un XXX tirdzniecības vietās, KidZone, BabyCity & ToyCity veikalos, Pirkumins.lv, Babystore.lv, Minikid.lv un interneta veikalos visā Latvijā.