Kāda ir Tava bērna BRĪNUMU ISTABA? Padalies un smelies jaunas idejas!

25. Oct 2014, 14:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kurš gan no mums – māmiņām un tētiem nevēlas, lai mūsu bērns būtu visgudrākais, skaistākais un labākais, par to sapņo visi vecāki. Taču, ja mēs saprotam, ka salīdzināšana noteikti nav tas veids, kā mēs savu bērnu vēlamies uzlūkot, tad viss ir labi – mums patiesi ir visgudrākais, skaistākais un talantīgākais bērns.

Tas, kādi mūsu bērni būs nākotnē, ir ļoti atkarīgs no šī brīža, kurā mēs dzīvojam. Mēs esam tie, kas palīdz bērnam veidoties – mēs atļaujam un aizliedzam, mēs uzmundrinām un norājam, mēs dodam iespēju bērniem pašiem izpausties un mēģinām to darīt viņu vietā. Māmiņu klubā esam radījuši vietu, kuru dēvējam par Brīnumu istabu, kurā kopā ar fizioterapeiti Klaudiju Hēlu sešu sēriju garumā iedvesmosimies un apgūsim vērtīgas zināšanas par to, kādas ir bērna attīstības īpatnības no trīs mēnešu līdz divu gadu vecumam.

Mēs kopā piedzīvosim brīvo rotaļāšanos, kas ir piemērota arī bērniem ar speciālām vajadzībām, lai viņi varētu iepazīt sevi, savas sajūtas un pasauli sev apkārt.

Pastāsti, kāda ir Tava bērna BRĪNUMU ISTABA un tiekamies svētdienas raidījumā kanālā TV3 plkst.8:50 jaunās Brīnumistabas atklāšanā!

20141023105455-30343.jpg