Kad ir tā, ka vairs nevar izturēt

Kad ir tā, ka vairs nevar izturēt

15. Dec 2015, 18:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ak, lielā laime, lielais prieks! Mūsu burvīgais mazulītis ir ieradies pasaulē! Mēs viņu mīļojam, bučojam, mierinam un auklējam. Bet!!!! Baroju viņu tikai es. Tā ir tāda īpaša privilēģija, īpaša tuvība un arī īpašs pienākums. Ikviens var doties, kur vien nepieciešams, bet tikai es esmu tā, kurai jābūt kopā ar bēbīti visu laiku.

Viena diena, otra, viena nedēļa, otra, nu jau iet trešais mēnesis! Un kādu dienu man spogulī pretim skatās ar piena pleķiem notraipītā džemperī tērpies speķainu matu rotāts zombijs. Tā izskatās laimīgā māmiņa, kurai ir pienācis brīdis, kad vairs nevar izturēt. Tas ir brīdis, kad jāiziet laukā VIENAI. Bez ratiem, bez bērna, bez autiņbikšu somas. Kā lai to izdara? 

Risinājums ierodas manas māsas personā, un līdzi viņai ir piena pumpis. Pavisam vienkārša ierīce, ar kuras palīdzību pieniņš viegli iepildās pudelītē, kuru var likt saldētavā, ledusskapī vai dažas stundas var turēt tāpat  istabas temperatūrā.

Ķēros klāt, un pāris neveiklu darbību, kamēr sapratu, kas un kā, lielais darbiņš paveikts.

Es biju glābta! Paldies PHilips Avent par šo brīnišķīgo izgudrojumu, kas man ļauj pasauli ieraudzīt no jauna!

Pirmajā brīdī likās, ka ar šo agregātu galā netikšu. Bet, viss izrādījās daudz vienkāršāk. Pudelīti var viegli pieskrūvēt un atskrūvēt no pumpīša. Lietošana ir elementāra - jāpiemeklē tik īstais leņķis un pieniņa uzkrāšana var sākties. Protams, pirmajā reizē man gāja lēnāk, jo ikvienai jaunai darbībai vajag "piešauties". Visādā ziņā tas bija daudz vienkāršāk apgūstams process kā pati krūts barošana. Ērts risinājums jaunajai māmiņai!

Kā tad es izmantoju iegūto laiku? Biju uz jogu. Tā lūk!