Kabrita biezeņu tests

Kabrita biezeņu tests

17. Aug 2019, 23:05 Testētājs Kriksis Testētājs Kriksis

Sveiki!

Esmu Kriksis, testētājs Kriksis.

  • Vecums - 8 mēneši;
  • Trendīgā govs olbaltumvielu nepanesamība;
  • Ēdu pupu, dārzeņus, augļus un gaļu;
  • Uz vaidziņa indikatoriņš (sauss ādas pleķītis) - paliek sarkans, ja es vai mamma apēd ko manam organismam nepieņemamu;

Esmu liels gurmāns, pārsvarā ēdu to, ko mamma ir pagatavojusi pati, bet šad tad sanāk uzēst arī burciņēdienu. Manu dvēseli par biezeni nenopirkt, tāpēc visobjektīvākais subjektīvais viedoklis par Kabritas jaunajiem biezeņiem :)

Sākumā mamma man iedeva ar viņiem paspēlēties - paciņas smukas, tikai mammai nepatika, ka viss svešvalodā (viņa lēni lasa). Man lasīšana likās lieka - visu sapratu pēc bildītes. Kādu laiku paspēlējos, bet biezenim klāt netiku, tad jau paciņas izturīgas un korķi vaļā nesprāgst. Par iepakojumu runājot, mamma novērtēja, ka korķis ir pietiekami liels, lai nespētu to norīt, ja nu netīšām tomēr tiktu tam klāt.

Tad nu ķeramies klāt - pirmo biezeni izsūcu apmēram 15 sekundēs, jā, jā, izsūcu pati, viss viegli saprotams, mamma pat nepaspēja saprast kas notiek. Garšoja, ļoti garšoja. Gribēju vēl, bet mamma nedeva, viņa bija ļooooti satraukusies, jo nezināja kā reaģēšu, bet man viss patika. Viss, izņemot faktu, ka biju to izēdusi tik ātri... Otro biezeni dabūju mazliet kontrolētākās devās, bet izēdu tikpat naski, tāpat arī trešo, par kuru mamma bija visvairāk satraukusies, jo līdz šim burkāns biezenī nozīmēja sarkanu vaidziņu. Šoreiz visi trīs biezeņi, mammai par lielu pārsteigumu, tika apēsti bez problēmām, vaidziņš smuks, puncītis nesāp un visiem labs prāts. Man jauna garša, jo līdz šim dārzeņi ēsti vieni paši, bet ar saldo krējumu daaaaudz krēmīgāk. Mamma arī pagaršoja, teica, ka garšojot pēc kazas - ha ha, kad tad viņa kazu ir ēdusi...

Rezumējot, mana sākotnējā skepse ir izkūpējusi, Kabritai tiešām izdevies pagatavot biezeni, kas neizraisīja reakciju pat manā mazliet cimperlīgajā organismā :)