Kā nekļūdīties homeopāta izvēlē?

21. Nov 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Patlaban Latvijā ir ļoti daudz homeopātu, tāpēc vienmēr, diemžēl, ir iespējamība tikties arī ar ne visai kompetentu speciālistu. Kā nekļūdīties?

Sākt sava ārsta - homeopāta meklēšanu ir vērts ar informācijas un atsauksmju ievākšanu.

Viens no pamata orientieriem, pavisam noteikti ir, Latvijas Homeopātu asociācija. Tajā ir tikai profesionāļi ar lielu darba pieredzi un patiesu entuziasmu un vēlmi palīdzēt cilvēkiem.

Latvijā ir daudz talantīgu ārstu, to uzsver arī homeopāts Pāvels Naumovs, kurš kā piemērus min Latvijas Homeopātu asociācijas prezidenti Ingūnu Vecvagari, kā arī Rasmu Kalniņu un Edgaru Medni.

Vairāk detalizētas informācijas iespējams iegūt asociācijas mājaslapā - www.homeopatija.lv.  Te var atrast arī asociācijas locekļu kontaktus, kā arī var iepazīties ar atbildēm uz dažādiem ar homeopātiju saistītiem jautājumiem.

Interesanti, kāds ir minimālais vecums, kurā var kļūt par homeopāta pacientu? Pāvels Naumovs ir pārliecināts, ka nekādu ierobežojumu nav - kaut vai tūliņ pēc ieņemšanas, bet vēl labāk - grūtniecības plānošanas laikā!

Padalies ar savu pieredzi, ja izmanto ārsta - homeopāta pakalpojumus: pastāsti, kā tu atradi savu ārstu!

Māmiņu Klubs

Tiešraidi atbalsta Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!

 

 

ONLINE TV videosarunu ar homeopātu Pāvelu Naumovu par dabas līdzekļu lietošanu saslimšanu gadījumos skaties spiežot podziņu Play!

Ipad un IPhone ierakstu skaties šeit!



princesemince princesemince 21. Nov 2012, 11:02

Bērnam ārstu-homeopātu atradu vienkārši - mūsu mazpilsētā vien viens tāds ir. Atsauksmes bija dažādas, bet es nolēmu pamēģināt, lai vispār saprastu, kā strādā homeopāts. Ja nu rezultātu nebūtu, vismaz sliktāk no homeopātijas noteikti nekļūst. Mums paveicās - rezultāti bija ātri un šobrīd izskatās - uz ilgu laiku 😀