Kā izvēlēties sildītāju bērnu pārtikai?

Kā izvēlēties sildītāju bērnu pārtikai?

27. May 2015, 11:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izvēloties pudelīšu sildītāju,nebūt mazulis nav jābaro ar mākslīgo piena maisījumu. Pudelīšu sildītājs noderēs arī gadījumos,kad veidojat piena banku, kā arī tad, kad mazulis uzsācis piebarojuma ēšanu. Kādu sildītāju izvēlēties?

Kādu sildītāju izvēlēties?

Ja Jūs esat aizdomājušies par to, kādai ražotājfirmai Jūs dotu priekšroku, tad viss atkarīgs tikai no Jūsu finansiālajām iespējām. Zināmu brendu sildītāji būs dārgāki, nekā tādas pat ierīces no mazāk zināmām firmām.

Izdarot izvēli, ir vērts dot priekšroku aparātiem, kas der bērnu pārtikas pudelīšu un burciņu sildīšanai. Tādi sildītāji kalpo ilgāk, jo arī tad, kad bērnam sāksiet dot papildēdienu, Jūs varēsit turpināt to izmantot.


Pārliecinieties par to, ka Jūsu izvēlētais sildītājs ir ar temperatūras regulētāju, tas palīdzēs izvairīties no bērnu pārtikas pārkaršanas. Tāpat vecāki iecienījuši sildītājus, kas var pastāvīgi uzturēt noteiktu pārtikas temperatūru. Tie ir neaizstājami, sevišķi nakts ēdināšanas stundās, kad vecākiem tā negribas gaidīt pat dažas liekas minūtes, kamēr mākslīgā piena maisījums sasils. Bet, jebkurā gadījumā, lieka piesardzība par ļaunu nenāks, vienmēr ir vērts pārbaudīt ēdiena temperatūru, pirms to dodat bērnam. Pārbaudīt var mazliet uzpilinot sev uz plaukstas pamata, ēdienam jābūt patīkami siltam.

Pudelīšu sildītājs tiešām ir nepieciešams palīgs jaunajiem vecākiem, bet tomēr, mammām ir jācenšas darīt visu, pieliekot visas iespējamās pūles, lai viņas varētu bērniņu pašas barot ar krūti, jo tas ir vislabākais, ko varat dot savam bērnam.

Vai Tu lieto/esi lietojusi pudelīšu/ēdienu sildītājus?

 

  • Piemerots vienai pudelītei;
  • Ir uzsildīšanas indikators;
  • Kad ēdiens tiek uzsildīts līdz uzstādītai tempertūrai sildītajs tiek automātiski atslēgts un uztur temperatūru;
  • Kompakts un viegli mazgājams;
  • Komplektā ir turētājs lai izņemt karstas pudeles.