Ja sapņi piepildītos

05. May 2013, 08:20 nosiguldas nosiguldas

Saka, ka cilvēks bez sapņiem nevar dzīvot tāpat kā bez gaisa. Arī mans sapnis tiek izsapņots no gada uz gadu un es zinu , ka kādreiz tas tomēr piepildīsies.

Vai esat gribējušas pēkšņi atrasties citā pasaulē, kā pelnrušķīte savā ballē. Arī mana viena diena tikai sev ir kā brīnums, kuru esmu jau sen nopelnījusi.

Šī diena, būs svētki un atpūta, es būšu pietiekoši tālu no mājas, lai nevarētu atskriet atpakaļ.

Ir skaists rīts, es atveru acis, visapkārt ir klusums, pa logu iespīd saulīte. Es labpatikā izstaipos, jo zinu nav jāskrien uz darbu, tālu ir māja un dārzs ar ikdienas darbiem, man nevienam nav jātaisa brokastis. Es uz mirkli ieslīdu miegā un, kad pamostos, sajūtu patīkamu kafijas smaržu, tās ir brokastis, kas ir atsūtītas uz istabu.

No loga redzama jūra, tā šodien ir pavisam mierīga, tā vien aicina doties garā pastaigā. Pēc dušas un brokastīm dodos pastaigā. Vēl cilvēku nav daudz, gaiss ir tik svaigs, ka apreibina. Pēc atgriešanās mani gaida skaistumkopšanas procedūras. Masāža visam ķermenim ar patīkamām aromātiskām eļļām un mazs bonusiņš galvas masāža un profesionāls frizieris. Man tik ļoti patīk, ka man darbojas ar matiem, ka ja tāda iespēja pastāvētu, es pie friziera ietu katru nedēļu. 

Pēc pusdienām es došos atpūsties, jo vakarā ir paredzēts kāds pasākums, man gan neteica, kas tieši, bet ir tika jauki, ka tevi sagaida pārsteigumu. 

Kā norunāts, noteiktā laikā esmu noteiktā  vietā, skan klusa mūzika, uz galda ir divas glāzes un šampānietis.

Kad pagriežos uz durvīm, pa tām smaidīgs ienāk mans vīrs, viņam rokās ir orhideju pušķis, viņš noskūpsta mani un   apsveic mūsu kāzu jubilejā. Pareizi, šodien ir 12. maijs un mums ir kāzu  jubileja. Pēc vakariņām dodamies pavadīt laiku divatā, ilgas sarunas burbuļvannā un nakts, kura pieder tikai mums. 

Es aizveru acis, jau tuvojas rīts, es esmu laimīga, rīts sāksies ar ikdienas problēmām, bet tam tagad nav nozīmes, šī diena man ir devusi spēku tālākiem darbiem.

Ceturtais Huggies® mitro salvešu akcijas uzdevums: Ideālais laiks tikai mammām!

zandish zandish 05. May 2013, 22:41

😀 Pilnīgi asaras sanāca acīs 😀 Lai arī pati nepiedalījos šajā konkursiņā, jau pašā sākumā gaidīju šo nedēļu, kad sievietes, māmiņas padalīsies savos sapņos! Lasu un gandrīz vienmēr notrīs sirds. Nodomāju - cik maz mums tomēr vajadzētu, lai atkal atgūtu spēku, iedvesmu, vienkārši kļūtu mazliet laimīgākas. Un cik ļoti visām sievietēm/mammām šie sapņi ir līdzīgi! Klusums, miers, rūpes, ko izrāda kāds cits, un noteikti laiks ar mīļoto vīrieti. Atliek vien novēlēt Jums, bet arī visām pārējām, lai kāds mazs rūķītis pačukstētu šīs vēlēšanās mīļotajiem, kuriem "pārdabiski" rastos laiks un uzņēmība sarīkot šādu atpūtas dienu savām mīļajām 😀 Es arī cerēšu!