Izmēģini Tommee Tippee termokarotītes! Gaidām pieteikumus testiem!

Izmēģini Tommee Tippee termokarotītes! Gaidām pieteikumus testiem!

13. Mar 2014, 14:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī tavs mazulis nupat kā sācies iepazīties ar piebarojumu? Vai esi jau devusi viņam silto ēdienu? Un te nu sākas jautājumu virkne - kā lai zin, ka ēdiens mazulim nav par karstu? Vai tas mammai vienmēr jāpagaršo? Un tad atkal karotīte jānomazgā, un mazulim jādod cita.. Nebūt ne  - piesakies Tommee Tippee Explora termojutīgo karotīšu testiem!

Kāpēc tieši Tommee Tippee Explora termojutīgās karotītes?

Konkursos godalgotās termojutīgās karotītes maina krāsu no sarkanas uz dzeltenu, ja ēdiens ir par karstu. Lieliski piemērotas, barojot mazuli ar sasildītu ēdienu, jo ir uzreiz redzams, kad ēdiens ir drošs mazulim un kad tas ir par karstu.

Karotītēm ir maiga un pakļāvīga materiāla kausiņš, kas ir saudzīgs mazuļu smaganām. Tām ir sevišķi garš kāts, kas ir ērts satveršanai un ēdiena paņemšanai no burciņas vai bļodas.

Tommee Tippee termojutīgās karotes ir paredzētas mazuļu ēdināšanai sākot no 4 mēnešu vecuma. Tās var likt trauku mazgājamā mašīnā, mikroviļņu krāsnī un sterilizatorā. Nesatur BPA.

20140313144229-82317.jpg

Aptuvenā karotīšu cena veikalos - 5,39 EUR

Piesakies testiem!

Piedāvājam testēt karotītes, katrā karotīšu komplektā būs 2 karotītes! Izvēlēsimies 6 māmiņas, kuru mazuļi iepazīs Tommee Tippee produkciju tuvāk!

Lai pieteiktos testam:

  • raksti uz kristine@maminuklubs.lv, kāpēc gribētu testēt šo produktu
  • norādi pieteikumā savu vārdu, uzvārdu, kā arī bērna vecumu
  • kad saņemsi ziņu no redakcijas ar apstiprinājumu, ka izvēlamies tevi un tavu mazuli šo karotīšu testam, nāc pēc karotītēm uz redakciju pie mums līdz 21.martam!

Atceries: piesakoties  testam, tu apņemies līdz 3.aprīlim iesūtīt mums savu atsauksmi par šo produktu! Atsauksmē pastāsti, kas patika šajā produktā, ko tajā novērtēji visvairāk, kādas īpašības pamanīji. Priecāsimies arī par kādu bildīti!

Kā iesūtīt atsauksmi?

1) Dalies personīgajā pieredzē Tommee Tippee karotīšu lietošanā!

2) Iesūti blogu, caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"!

3) Izvēlies sadaļu - Mazulis un tagu Produktu-testi, Tommee-Tippee-Būt-tuvāk-dabai.

4) Spiežam SAGLABĀT un atsauksme ieceļos portālā!

Māmiņu Klubs