Īpašās cenas Māmiņdienas kruīzam no 4. līdz 6.aprīlim: pievienojies!

Īpašās cenas Māmiņdienas kruīzam no 4. līdz 6.aprīlim: pievienojies!

04. Apr 2014, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Brazīlijas mūziķi un mākslinieki, samba un brazīliešu deju apmācības, karnevāla parādes un Capoeira šovs – tas viss tepat Spicē 4., 5. un 6. aprīlī!

Tikai 4., 5. un 6. aprīlī arī īpašas cenas jūras ceļojumiem ar kuģiem M/S Isabelle un M/S Romantika. Rezervē jūras ceļojumu māmiņdienā kopā ar Māmiņu Klubu arī Tu!

Nāc uz Spici, noteikti paņem līdzi pludmales čībiņas, mācies dejot kā īsts brazīlietis, esi labākais un laimē! Balvu fonds ir iespaidīgs - 12 dāvanu kartes ceļojumiem uz Stokholmu! Dejot var visi, tomēr sveiksim atraktīvākos tieši pludmales čībiņās.

Pievienojies un esi brazīlietis arī Tu!

4., 5. un 6. aprīlī mūziķi un mākslinieki no eksotiskās Brazīlijas gaida Tevi ciemos t/c Spice ar īpašu izklaides programmu.
 
• Brazīlijas karnevāla parādes – pievienojies arī Tu un kaut uz mirkli izbaudi brazīliešu dzīvesprieku. Krāšņi tērpi, karstasinīgi mākslinieki un patiesas emocijas parādēs neatstās Tevi vienaldzīgu. 
• Brazīliešu deju apmācības – ņem līdzi pludmales čībiņas, iemācies brazīliešu dejas pa īstam, esi labākais un laimē! 3 dienās izlozēsim 12 jūras ceļojumus!
• Capoeira šovi – apvieno sevī deju, cīņas mākslu, akrobātiku un tradīcijas brazīliešu mūzikas pavadījumā.
• Akustiskais ansamblis – baudi dzīvi ar smaidu bosa nova, forró un citu mūzikas ritmu pavadījumā. 

Ielūdz Tallink un t/c Spice!

Uzzini vairāk šeit »

20140402124201-28982.jpg

03. Apr 2014, 09:49

noteikti aizejiet, tur būs jāmācās sambāa 😀