Iesoļojam desmitajā mēnesī.

Iesoļojam desmitajā mēnesī.

25. Mar 2013, 09:25 mamma27 mamma27

Iepriekšējā nedēļā bija tik daudz notikumu un pasākumu,ka neatlika laika pat uzrasktīt ,par tik svarīgu notikumu,kā Denīzes desmitais mēnesis.

Jā ,mana mazā -lielā meitene ir jau desmit mēnešus veca/jauna. Savos desmit ,viņa ir 70cm gara un 8kg smaga. Denīzei ir divi apakšējie zobi, pārējos vēl cītīgi gaidām.

Mazā dāma ir kļuvusi aktīva,viņai ļoti patīk tipināt. Diezgan smuki staigā gar gultas malu. Arī sākusi bīdīt krēslu pa istabu un dodas uz priekšu jau pāris soļus. Vēl Denīzei patīk tupēt visādās pozās. Toties uz dupša pati ir apsēdusies vien pāris reizes -nu jau desmit mēnešos, bet tik pat ātri arī maina pozu. Sēdēšana uz dibena laikam nav priekš viņas.

Arī ar ēšanu mums iet labi. Viņa ēd visu ko viņai dod un visu ko var noņemt kādam. Bet protmas vismīļākais ir mammas piens. To šobrīd ēd visvairāk,jo gandrīz nedēļu jau naktīs mazajai meitai ir paaugstināta temperatūra, zobu dēļ. Lai arī vēl iznākuši nav, daktere teica ,ka temperatūra ir zobu dēļ,tie nāk smagi un mazajai ir pagrūti.

20130325091918-40823.jpg

Denīze pāris reizes kā liela meitene arī mani ir jau palaidusi savās gaitās. Parāda attā un spēlējas ar brāli un tēti kādas 30 min. Pēc tam gan sākas sirošana pa dzīvokli ,jo meklē ,kur tad tā mamma ir un raudamais ar ir klāt. Tomēr domāju,ka ir progress,ka palaiž un pat ,kad aizeju rādot attā.

Jā, arī vārdu krājums ir paplašinājies. Attā saka bieži. Īpaši kā vairums bērniem raksturīgi ir rādīt un teikt,kad jau kāds pa durvīm laukā. Pati saprot ,kad ģērbjamies,ka būs kaut kur jāiet. Smaida un arī saka attā. Vēl aktīvāk tiek lietots vāriņš Memm, mamm, kā nu kuro reiz sanāk. Arī tete šad tad. Un Ade.To mēs tūklojam kā Adrians. Jo brālis ir visfeinākais,viņš ir jāuzmana,ar viņu ir jāspēlējas, pie viņa ir jāiet.20130325092329-84527.jpg

Tāda nu ir izaugusi mana dāma.

Pastāstiet kādi ir jūsu mazuļo desmit mēnešos,ko prot ,ko dara,ko runā, kas patīk?

 
mamma27 mamma27 25. Mar 2013, 10:19 supersausins

Nu tad jau būs džentelmenis.😀

Supersausins Supersausins 25. Mar 2013, 09:55

Liels liels sveicins Denīzei menesu jubileja😀😀

Uu man Kristiāns 10menesos,liels plapa bija😀 mes iemacijamies stabili stavet neturoties bet solisus negribam nekur spert😀😀 Esam lieli zinkarigi puikas jaredz kas ir au galda japaker kko no plauktina ko mamma ir atstajusi..😀😀
Plapa daudz man vins.(ata ata,emi,Kiki,Mamma,am amm,tete,tetis,edzi acijs..😀 tas ir zolbes kas mums vissbiezak nak ara😀😀
Un tgd ir sacies ari milosanas laiks.Visiem bucas jadod😀
Un mums ir iepaticies iet milot citus bernus it ipasi meitenes😀