Iepazīsties: Laimesbite gaida bērniņu!

Iepazīsties: Laimesbite gaida bērniņu!

29. Jan 2013, 16:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

1. Kas esi Māmiņu Klubā? Tavs niks, bērniņu vecums vai gaidību trimestris. Pievieno savu bildīti,lai labi Tevi varam apskatīt!

Labdien, te runā Laimesbite! Māmiņu klubā oficiāli esmu absolūti zaļa:) Esmu gaidībās ar savu pirmo bērniņu- šobrīd 10. nedēļa, tātad 1. trimestris.

2. Cik sen jau esi portālā? Vai esi kādreiz jau rakstījusi blogus vai dalījusies savā pieredzē MK forumā?

Līdz šim esmu bijusi tikai uzticīga raidījumu vērotāja, pie blogiem klāt neesmu ķērusies. Šobrīd ir tas laiks, kad vēlos to darīt.

3. Kā Tev patīk Māmiņu Klubā? Kas Tev šeit patīk vai gluži otrādi - vēl liekas uzlabojams?

Šķiet lieliski, ka tāda lieta vispār ir. Man kā topošajai vecmātei ir ļoti interesanti salīdzināt informāciju- meklēt, analizēt to, kam es piekrītu un kam ne. 

4. Vai esi bijusi Māmiņu Kluba telpās ciemos Rīgā, Vīlandes ielā? Uz kādām nodarbībām vai pasākumiem?

Līdz šim ne- liekas, ka lābāko esmu jau palaidusi garām un citas iespējas nebūs. Runājot, par dažādām nodarbībām. Laika man vēl daudz, ceru, ka visu paspēšu:)

5. Kāds būtu Tavs kā mammas moto? Kāda Tu esi kā mamma un kā sevi vērtē šajās prasmēs? Ko Tu vēl gribētu jaunu apgūt vai iemācīties? 

Nebūt ne pret ko kategoriskai! Mīlēt sevi un savu jauno ģimeni! Man vēl nav pieredzes, lai ko tādu skaļi teiktu:) Būs vēl jāpagaida kāds laiks:) Vēlos apgūt visu neparasto, tiešām visu, ko dzīve piedāvā, eksperimentēt, izvērtēt labāko.

6. Kādās aktivitātēs Māmiņu Klubā Tu gribētu piedalīties? Uzraksti savu ierosinājumu Māmiņu Kluba attīstībai un varbūt tieši Tavu ideju arī realizēsim!

Es labprāt dotos uz dažādajam nodarbībām- jogu, atslābināšanos, elpošanas vingrinājumiem. Būtu lieliski, ja būtu iespēja saņemt kaut vai īsas testa nodarbības, lai saprastu, ko vērts apmeklēt, bet kas ir zināms jau tāpat! Gribētu vairāk uzzināt par labākajiem speciālistiem- piemēram, kuri atbalsta dabiskas dzemdības un kuri nē.

7. Vai Tu vēlētos rakstīt savu sleju/patstāvīgu blogu šeit portālā? Par ko tas varētu būt?

Esmu sākusi rakstīt savu grūtniecības dienasgrāmatu. Pagaidam tikai sev. Šķiet, ka pagaidam izteiktākā pazīme ir vemšana un nelaba dūša, tas arī atņem dzinuli ko vairāk rakstīt. Tad, kad tas būs beidzies, noteikti gribu fiksēt vismazākās pārmaiņas sevī.

8. No kādas Latvijas vai varbūt ārpus Latvijas vietas Tu esi? Kas priekš māmiņām notiek Tavā pilsētā, ko esi atradusi par labu esam?

Esmu no Rīgas. Tas laikam man sniedz nebeidzamas iespējas.

9. Kāds ir Tava bērna (-u) (varbūt arī tā, kas puncī) jaunākie sasniegumi, par ko Tu kā mamma priecājies un lepojies:)?

Priecājos, ka beidzot varu redzēt pārmaiņas. Šķiet, ka citi tās neredz, bet es sevi pazīstu. Apzinos, ka mazulītis aug ar katru dienu, stundu. Pagaidām mans mazulis man dod kārtīgu izaicinājumu no rītiem celties un mesties uz vannasistabu, kā arī izcilas garastāvokļa maiņas :))

Esi jauna Māmiņu Klubā? Iepazīsimies!

 

20130129100500-17301.jpg

 

 20130129100431-99422.jpg

29. Jan 2013, 17:06

Super, paldies par jauko uzņemšanu😀
Noteikti, paldies 😀)

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 29. Jan 2013, 16:53

O, super, topošā vecmāte mūsu pulciņā! Ja kaut kam nepiekrīti vai Tev ir cita informācija par kādu no jautājumiem vai viedoklis, nestāvi malā,droši dalies!
Lai Tev jauka grūtniecība!