Iemūžināt atmiņas fotogrāmatās: mūsdienu aktuālā tendence albumos

09. Feb 2016, 10:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai jūs varētu iedomāties mūsu dzīvi bez foto vai video kameras? Cik daudz mēs esam spējīgi paturēt atmiņā? Vai mēs atcērētos, kā izskatījāmies bērnībā, ja mums nebūtu foto albumu, kuri glabā mūsu fotogrāfijas, vai, laikam ejot, mēs spēsim atcerēties, kāds mūsu mazulis izskatījās pirms gada vai pat pirms mēneša? Lai kā mēs vēlētos visu paturēt atmiņā, diemžēl tas nav iespējams, tāpēc mēs no sirds priecājamies par iespēju iemūžināt savas dzīves svarīgākos mirkļus. Mēs, protams, ik dienu to darām paši, taču, lai iegūtu patiesi skaistas un profesionālas bildes, varbūt ir vērts piedzīvot fotosesiju studijā ar gaismām, tērpiem un īsto noskaņu, kas ģimenei varētu kļūt par lielu notikumu. Taču, lai viss izdotos, kā plānots, šim notikumam ir jāsagatavojas.

Vislabāk, ja mēs, dodoties uz fotosesiju, paņemtu līdzi vismaz trīs, četrus apģērbu variantus gan sev, gan bērniem. Taču kādām krāsām dot priekšroku?

  • Apģērbi līdzīgos toņos
  • Vienots stils
  • Maigumam - gaišie toņi

Mazie fotosesijas dalībnieki vienmēr izskatīsies nevainojami, lai kāds būtu viņu apģērbs, taču mēs māmiņas gan labprāt vēlētos, lai mums palīdz saposties, jo kura gan sieviete nevēlas skaistu frizūru un grimu. 

Taču ne tikai tam, kā mēs izskatāmies ir nozīme skaistu bilžu tapšanā, mēs noteikti varam piedomāt arī par rekvizītiem, kas noderētu fotosesijā, piemēram, bērnu iemīļotākajām rotaļlietām vai kaut ko, kas raksturo mūsu ģimeni, kas mums ir svarīgs.

20160205084545-86385.jpg

Kad māmiņa saposta, laiks arī saport bērniņu, tāpēc mirkli pirms fotosesijas nomainām mazulītim autiņbiksītes, pārģērbjam viņu un laiks pozēt. Pirmais tēls tradicionalājā latviešu stilā.

Noteikti vērts paturēt prātā, ka fotostudija bērniņam ir jauna un nepierasta vide, tur vienmēr būs spilgtas gaisamas un nepazīstami cilvēki, mēs noteikti vēlēsimies viņu pārģērbt ne reizi vien, tāpēc vēlams šo notikumu ieplānot dienas pirmajā pusē, kad mazulis vēl ir možs, jo fotosesija ir process, kurš prasa salīdzinoši daudz laika un pacietības.

 20160205084623-23044.jpg

Diemžēl mūsdienās fotogrāfijām vairs nav tik lielas vērtības, kā tas bija kādreiz, jo lielākoties mēs visu fotografējam ar saviem gudrajiem telefoniem. Un pat, ja esam saņēmušies piedzīvot fotosesiju studijā, visticamāk bildes pēc tam tiek noglabātas datora dzīlēs. Vai atceraties, kad pēdējo reizi drukājāt fotogrāfijas, lai tās ievietotu fotoalbumā? Noteikti daudzi no mums sarauks pieri un teiks – tas bija sen!

Tomēr bildes taustāmā veidā ļauj mums atgriezties visskaistākājos brīžos kopā ar ģimeni, tāpēc ir vērts apdomāt iespēju izveidot īpašu fotogrāmatu, kas nemaz nav tik grūti, mums pat nav jāiziet no mājām, mēs to varam paveikt interneta vietnē zoombook.lv. 

Tieši šādam nolūkam arī ir paredzētas fotogrāmatas, jo ne vienmēr mums izdodas saglabāt fotogrāfijas digitālā veidā, tās mēdz pazust, taču mēs noteikti vēlēsimies kavēties atmiņās par to, kā mums gājis ceļojumos, kā esam svinējuši svētkus vai vienkārši vēlēsimies uzzināt, kā laikam ejot, būsim mainījušies. 

20160204093005-91652.jpg

40% atlaide visām Kanvām un Krāsojamām grāmatām!

Piedāvājums strādā automātiski līdz 2016 02 21 24:00

www.zoombook.lv