Ar Humer pret iesnām un sauso gaisu!

Ar Humer pret iesnām un sauso gaisu!

05. Mar 2014, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās topošās un esošās māmiņas! Pastāstīšu jums par to, kā ar dēliņu cīnāmies pret iesnām!

Dēliņam ir tikai 6 mēneši, un lai arī viņš ir ļoti kustīgs, viņš, lai pastāstītu kaut ko vairāk par savu pašsajūtu, ir tomēr vēl pārāk mazs. Vienā rītā dzirdēju viņu gultiņā raudam, un bērnam balss bija pilnīgi aizsmakusi. Sapratu, ka būs saaukstējies. Citu pazīmju, kā tikai aizlikts deguns pirmajās saaukstēšanās dienās nebija.

Bija problēmas ar elpošanu, apetītes zudums, bērniņš bija niķīgāks kā parasti un sliktāk gulēja.

Vadoties pēc ārsta ieteikumiem, gultas galvgali pacēlu augstāk, zem matracīša paliekot apakšā spilventiņu. Bērnam katru vakaru ieziedu kājiņas ar terpentīna ziedi, tāpat arī krūtiņas. Bet neatņemama sastāvdaļa šajā cīņā mums bija Humer jūras ūdens zīdaiņiem.

Humer ir ļoti piedomājis pie tā, lai labi būtu visiem, jo produkcijā atrodami piemēroti līdzekļi gan pavisam maziem, gan lielākiem bērniem, gan arī pieaugušajiem.

Humer zīdaiņiem izskatās šādi:

20140228092058-48166.jpg

Tās ir mazas, 5ml lielas ampuliņas un katrā reizē neiztērējas pat viena vesela no tām. Pietiek vien ar 1-2 pilieniem katrā mazuļa nāsī, lai deguna gļotāda tiktu pienācīgi mitrināta. Lietot var arī profilaktiski, sevišķi rudens-ziemas-pavasara periodā, kad mājās mums visiem ir sauss gaiss.

20140228092110-57245.jpg

Katru dienu vēdinājām istabas, devāmies pastaigās, lietojām jūras ūdeni, sildījām pēdiņas un vienkārši - ļoti daudz mīļoju savu dēliņu, bučoju un nēsāju rokās, ļaujot viņam sajusties drošāk, zinot, ka lai arī kā viņš justos, mēs vienmēr būsim kopā ar viņu un sapratīsim viņu.

20140228092125-31730.jpg

Ar Humer esam ļoti apmierināti, jo tam ir pilnībā dabīgs sastāvs, kas piemērots pat pavisam maziem zīdainīšiem. Mazās ampuliņas ir ļoti ērtas lietošanā, un arī, ja kur jādodas, ērti ir iemest tās līdzi somiņā vai dēla ratiņos.

Paldies par padomu un informāciju par Humer, ko atradu tieši Māmiņu KLubā!