Gudrās mīļsedziņas, izmēgini tās arī Tu

Gudrās mīļsedziņas, izmēgini tās arī Tu

04. Oct 2016, 11:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tikko kļūstot par vecākiem, mēs daudz ko vēl nezinām, daudz ko vēl mācāmies. Vislielākā problēma mums ir tā, ka nezinām, vai mazulim ir silts, vai ir auksts. Varbūt nepieciešama plānāka, siltāka sedziņa, lai viņš justos ērti. Cik dažādi esam mēs - pieaugušie, tik arī dažādi ir mazuļi. Vienam bērniņam vienmēr būs karsts un viņš svīdīs vairāk kā citi, taču citam vienmēr būs vēss.

No šī gada pavasara arī Latvijā ir pieejamas „Gudrās mīļsedziņas”, kurās iestrādāta īpašā OUTLAST tehnoloģija, nodrošinot mazulim nepieciešamo siltumu. Šo mūsdienīgo inovāciju zīdaiņu tekstilā ienesa EKO zīmols. Arī šī zīmola īpašnieki ir vecāki un viņi ļoti labi zina, ko nozīmē rūpēties par bērniem un, cik nozīmīgi to ir darīt pareizi.  EKO ar šiem zīdaiņu produktiem iekļuva labāko trijniekā, kuri bija izvirzīti balvai Inovācijas tekstilā 2016, Kielce starptautiskajā bērnu preču izstādē. Šajā izstādē piedalās produktu ražotāji no dažādām Eiropas valstīm, kā arī dažādu zīmolu pārstāvji no visas pasaules.

20161003092729-94137.jpg

Ja bērniņu apsedzam ar pārāk plānu sedziņu, viņam būs vēss, viņš izjutīs diskomfortu. Taču, ja sedziņa būs par biezu, mazulim būs par karstu, bet pateikt viņš to spēs tikai raudot. Vai vecāki sapratīs šīs raudāšanas iemeslu? Pārāk daudz satuntuļojot un pārkarsējot zīdainīti, viņam var nodarīt pāri, jo mazi bērniņi pārkarst ļoti strauji. Brīdī, kad mazulis ir sasvīdis, ir arī lielāka iespēja, ka bērniņš var apaukstēties. Tā var rasties iesnas, klepus, paaugstināta ķermeņa temperatūra. Tādēļ ļoti svarīgi un nozīmīgi ir atrast bērniņam vispiemērotāko mīļsedziņu, sedziņu, kura pildīs savas funkcijas dažādās situācijās. Gan tad, kad ir karsts, gan arī tad, kad ir vēss. Mēs taču dzīvojam Latvijā, kur ir 4 dažādi gadalaiki, piedzīvojam gan karstumu, gan aukstumu.

20161003092802-78884.jpg

OUTLAST tehnoloģiju izmanto arī kosmonautu tērpu ražošanā, profesionālo sporta apģērbu un apavu ražošanā. OUTLAST ir īpaša tehnoloģija, kurai ir termoregulācijas funkcijas. OUTLAST īpašās gudrās molekulas mazuli sasilda līdz noteiktai temperatūrai, tad lieko siltumu uzkrāj savās molekulās un tad, kad ķermenis atkal sāk atdzist, tad šis liekais siltums atkal tiek nodots atpakaļ ķermenim.

Šī OUTLAST tehnoloģija tiek iestrādāta kokvilnā  - gultasveļu komplektos, paladziņos, plediņos-sedziņās, guļammaisos un konvertiņos.

20161003092850-16922.jpg

Līdz šim esam saņēmuši ļoti daudz labu atsauksmju no jaunajiem vecākiem par to, cik lieliski šīs jaunie produkti pilda savu funkciju, tādēļ par to vēlējāmies pastāstīt arī Jums, mammas.

Aicinām piedalīties produktu testos un dalīties arī ar saviem novērojumiem par gudrajām sedziņām un gudrajiem paladziņiem.

Paladziņš, plediņš, guļammaiss, konvertiņš

20161003092705-57873.jpg

Uzmanību: Šo produktu kopšanai ir svarīgi ierobežojumi – tos nedrīkst žāvēt veļas žāvētājā, tos nedrīkst mazgāt ķīmiskajā tīrītavā un žāvējot šos produktus, jāuzmanās no tiešiem saules stariem. Aicinām mazgāt 30 grādu temperatūrā saudzīgajā režīmā līdz 800 apgriezieniem.

Produktu testēšanas iespējas

Gaidām pieteikumus šo produktu testiem e-pastā: kristine@maminuklubs.lv uzrakstot, kādēļ tieši Jūs vēlētos šo produktu izmēģināt un, kādēļ tieši Jūs būtu tie, kuriem tas ir jāizmēģina. Noteikti mini,kuru produktu gribētu izmēģināt un kāds ir bērniņa vecums!

Gaidām arī atsauksmes no tām mammām, kurām jau ir šādas sedziņas, kurās mazulītis čuč - pašu, vai draugu sarūpētas.

Lai pievienotu atsauksmes, pievienojiet rakstu, spiežot podziņu pie sava profila, tad izvēlieties sadaļu Mazulis, tad tagu Personīgā-pieredze, Produktu-testi.

Gudrās mīļsedziņas, paladziņi, konvertiņi, guļammaisiņi un gultasveļas komplektiņi pieejami ViKrEm veikaliņā, ViKrEm ir EKO zīmola pārstāvji Baltijā.

ViKrEm veikaliņu atradīsi Čaka 99 pagrabiņā,

ieskaties arī mājaslapā: www.vikrem.lv.  

Liela daļa latvisko produktu ir pieejama arī „Latvijas pērle” veikalos Ogrē un Siguldā.

20160518154250-89329.jpg