Ģimenēm draudzīgas Latvijas viesnīcas - māmiņu pieredze

Ģimenēm draudzīgas Latvijas viesnīcas - māmiņu pieredze

02. Nov 2016, 15:49 DivuMeituMamma DivuMeituMamma

Sveikas! 

Iedvesmojoties no svētdienas Māmiņu Kluba sižeta, apsveru iespēju kādā drēgnā nedēļas nogalē doties izbaudīt atpūtu ar ūdens procedūrām, vēlams ārpus Rīgas. Meitiņai ir 9,5 mēneši, tāpēc, domāju, ka esam gatavi šādam piedzīvojumam :)

Kāda ir MK māmiņu pieredze ar Latvijas viesnīcām? Varbūt varat kādu ieteikt? Šobrīd esmu noskatījusies Semarah Hotel Lielupe tepat Jūrmalā.

DivuMeituMamma DivuMeituMamma 24. Jan 2017, 15:50 josie

Mēs tur aizbraucām decembra brīvdienās. Palikām pa nakti, kas, laikam, arī bija mūsu kļūda, jo pats SPA bija ok. Tāpat ir forša bērnu istaba - ļoti liela, kur mazajiem būs kur parāpot, bet lielākajiem - paskriet.

Visu iespaidu sabojāja ēdināšana - vienā telpā darbojas 90.gadu tipa ēstuve, kur vakaros mēdz ienākt pēc aliņa vietējie vīriņi. Brokastis gaidījām 1 stundu!!! Tā arī nesagaidot divas omletes, palūdzam atdot naudu un devāmies mājās, pa ceļam iebraucot citā krodziņā.

Varbūt, ja brauktu vasarā, atmiņas būtu pozitīvākas, jo būtu aizgājuši pie jūras. Bet ziemā tiešām labāk iesaku braukt uz vienu dienu tikai uz SPA.

DivuMeituMamma DivuMeituMamma 02. Nov 2016, 13:10

Vēl viens jautājums pieredzējušākām mammām - no kura vecuma sākāt vēst savus mazuļus pirtī?

lauvinja lauvinja 02. Nov 2016, 12:25 josie

Par Arkadia viesnīcas mumuriņiem neko memācēšu teikt, bet Spa zona mums patīk - 3 dažādas pirtiņas, pāris džakuzi, bērnu stūrītis (neliels), un maz cilvēku, kas pozitīvi! Esam bijuši savu reizi pat vienīgie apmeklētāji 😀

Turpat var garšīgi un lēti paēst.

Ja paliek pa nakti, tad mierīgi var doties arī pastaigā gar jūru, kas ar turpat netālu.

lauvinja lauvinja 02. Nov 2016, 12:23

Semarah Hotel Lielupe ļoti cenšas šobrīd, mēs gan vēl pašu viesnīcu kā tādu neesam ietestējusi, bet spa zona mums visiem patika!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 02. Nov 2016, 11:36

Mēs vasarā atpūtāmies Semarah Hotel Lielupe- ļoti patika ģimenes numuriņš,kur bēnriem bija pat savs rotaļu stūrītis. SPA zona atbilstoša bērniem un bija ko darīt gan 1 gadus vecam bērnam, gan jau skolēnam. Brokastis garšīgas, liela izvēle+ arī plaša rotaļu zona bērniem!

Mēs izmantojam iespējas no hothotpack.com vai gospa.lv, kur var atrast ļoti labus piedāvājumus, kur piedāvā vairāk kā standarta paketēs viesnīcas!

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 02. Nov 2016, 11:35

Pasekošu, man arī šis ir aktuāli, interesē ģimenēm ar trim bērniem. Ja ir viens -divi mazuļi, ir ok Ezeri Siguldā, ļoti skaisti, lieliskas masāžas, gardas vakariņas, zviedru galds no rīta.