Gados jaunās omītes dienasgrāmata.

Gados jaunās omītes dienasgrāmata.

02. Aug 2013, 12:19 nosiguldas nosiguldas

Ir pienācis augusts. Un mēs esam iesoļojuši sestajā mēnesī.

svars 7200

garums 65 cm

20130802121152-75920.jpg

Augam un kļūstam prātīgāki ar katru dienu. Gustiņš ir apzinājies, ka viņam ir rociņas un kulaciņš ir ļoti garšīgs, labprāt tur rotaļlietas un nu jau skatās savā rotaļu spogulītī un runā ar savu atspulgu. Spogulītis mums ir krēsliņā, kurā viņš labprāt sēž, jo tad var būt kompānijā.

Esam sākuši dzert burkānu sulu un ēdam banāna biezenīti. Pusdienas ir kā lielam vīram burkāns ar kartupeli un kāpostiņu, kam pievienots ķiplociņš. Katrīne arī labprāt bauda šādu biezenīti, viņai gan tas tiek zupas veidā.

Uz ziemu esmu sasaldējusi mellenes un upenes, savāriju ābolu biezenu, jo tomēr uzskatu, ka ābols pūš vēderiņu un mēs nedaudz vēl pagaidīsim, bet, kad varēsim ēst, būs savējais no saviem āboliem. Tagad rindā ir avenes un vārīšu ceļmallapu un piparmētru sīrupu.

Nav lielākas laimes kā, kad mazulīši aug veseli, skatos un priecājos. Drīz Gustiņš sāks celties un tad jau būs liels vīrs.

nosiguldas nosiguldas 03. Aug 2013, 23:39 aab

jaunajai māmiņai arī viss dzīvē ir nokārtojies un es priecājos par viņu un cilvēku, kas viņiem ir blakus. Gustiņam ir labākais tētis un Kikai labākais vīrietis un man tas kā mammai un omei ir pats svarīgākais, lai mani mīļie būtu laimīgi.

aab aab 02. Aug 2013, 18:24

un kā jaunajai māmiņai veicas un kā jūtas? 😀

nosiguldas nosiguldas 02. Aug 2013, 16:26 annijalise

😀

annijalise annijalise 02. Aug 2013, 12:46

jauki apzināties kad mūsu mazie aug, un pieaug.
jūsu mazais smej par atspulgu spogulītī, bet mana mazā mūs mājās sasmīdināja- es ievēroju ka viņa laiku pa laikam piegāja pie sienas un runājās, ar roku to klapēja, nu neko bērns ir bērns, bet tad vēlāk sapratām ka viņa tur ierauga savu ēnu, tad nu smējiens bija arī mums.