FOTO: Māmiņdienas kruīzā fizioterapeites Kristīnes Stalīdzānes konsultācijas bija bezmaksas!

FOTO: Māmiņdienas kruīzā fizioterapeites Kristīnes Stalīdzānes konsultācijas bija bezmaksas!

25. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau savlaicīgi brīdinājām Jūs par to, ka Māmiņdienas kruīzs, kurā devāmies ar prāmi M/S "Romantika", ilgi vēl paliks atmiņā, jo būs pārsteigumiem pilns. Bet viens no pārsteigumiem bija iespēja iepazīties tuvāk ar visu, kas saistīts ar pareizu, pilvērtīgu bērniņa augšanu!

Fizioterapeite Kristīne Stalīdzāne mums pastāstīja gan par to, kādas rotaļlietas nepieciešamas bēbītim, un kā ar viņu būtu jārotaļājas, gan arī par to, kā mēs varam palīdzēt bēbītim pareizi attīstīties, un ko nekādā gadījumā nevajadzētu darīt.

Tas vēl nav viss, uzzinājām arī daudz ko par pirmsskolnieku attīstību, bet visvairāk Kristīne mums pastāstīja par to, kā un kad pievērst uzmanību pirmsskolnieka stājai, kas ir īpaši svarīgi, jo mazie pirmsskolēni taču ir tie, kas pamazām iepazīstas ne tikai ar burtiņu apskatīšanu, bet arī ar to rakstīšanu! Un, tāpat kā mūs bērnībā mācīja sēdēt taisni pie galda, tāpat mums jāmāca arī savus bērnus, lai viņiem tālākā nākotnē nebūtu problēmas nedz ar stāju, nedz ar muguriņas veselību!

Kristīne Stalīdzāne bija iekārtojusies jaukā, ērtā stūrītī, kurā interesenti varēja pievienoties, kad vien vēlas. Mazuļiem tur bija daudz vietas un fantāzijas iespējas rotaļām, bet lielākiem bērniem patika sēdēt uz spilventiņiem un pufiem, tāpat - vecāki varēja uzdot arī jautājumus, kas viņiem ir īpaši svarīgi!

Paldies par milzīgo darbu un pacietību sakām Kristīnei Stalīdzānei visa Māmiņu Kluba kolektīva un ģimeņu vārdā!

Bet nu - apskatiet bildes, lai gūtu priekšstatus par to, kā tad mums uz kuģa devītā klāja pie fizioterapeites gāja!

Māmiņu Klubs

PIESAKIES UZ INDIVIDUĀLO KONSULTĀCIJU PIE KRISTĪNES STALĪDZĀNES ŠEIT>>