Dvīņi testē Kabritu

Dvīņi testē Kabritu

20. Aug 2019, 09:37 Linda Kursīte Linda Kursīte

Testētāji: 9 mēnešus veci dvīņi Rendijs un Railijs.

Objekts: Kabrita biezenīši ar saldo krējumu no kazas piena  - ābolu un burkānu, “augļu smūtijs” un
ābolu, banānu un zemeņu.

Kāpēc kabrita biezenīši patīk mammai: nav pievienots cukurs, ciete un citas nevajadzīgas piedevas.

Kas biezenīšos nepatīk mammai: Barojot ar karoti, gribējās lai ir nedaudz biezāks. Biezenīšus ēdām ar karoti, lai abi var nogaršot katra veida biezeni un nesakaujas, kā arī šobrīd tā smuki paši nemākam ēst no šāda veida iepakojuma. Tad mammai vajag ļoti labu garastāvokli un vēlmi mazgāt visu, kas ir metra rādiusā.

Pieredze piebarošanā: Dvīņi ēd piebarojumu kopš 4 mēnešu vecuma. Ēdiens iedalās divās daļās – “var ēst” un “ātri dod vēl”.

Testētāju atsauksmes: iepriekš no kabritas produkcijas bijām lietojuši piena maisījumus uz kazas piena bāzes. Atsauksmes no draudzenēm bija dažādas , vairākas teica, ka nav garšojis. Dvīņi no visa nogaršotā šobrīd špļāvuši ārā tikai auzu makaronus, tātad varu teikt, ka kabritas biezenīši noteikti ir garšīgāki par auzu makaroniem. Bet ja nopietnāk, tad biezenīš iedalījās daļā, kura saucas “ātri dod vēl”.

Vai mēs turpmāk izvēlēsimies kabritu: biezenītis ir ērta uzkoda/kārums brīžos, kad esam ārpus mājas. Mēs gan vairāk cenšamies dot nesaldus, bet tā kā kabritā nav papildus cukura, tad šīs ir viens no iemesliem, kāpēc no veikala plaukta varētu paņemt tieši šo produktu.

Ieteikums: biezenīši ar dārzeņiem un kazas piena saldo krējumu, uzreiz iedomājos, cik garšīgi būtu burkāns ar zaļajiem zirnīšiem.