DISKUSIJA: Vairāk gribēji dēlu vai tomēr meitu?

02. Feb 2014, 08:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa gaidības mums visām ir ļoti liels pārbaudījums. Un vienmēr pirmās nedēļas ir noslēpumu varā, jo nezinām, kas gan ir gaidāmais bērniņš - zēns, vai tomēr meitene? Kāpēc mēs parasti vēlamies zināt gaidāmā bērniņa dzimumu?

Dalies pieredzē tepat komentāru joslā!

  • Pastāsti, vai tu biji no tām māmiņām, kas tomēr izvēlējās bērniņa dzimumu nezināt līdz pat dzemdībām!
  • Ir dzirdēti vairāki gadījumi, kad gaidību laikā USG apmeklējumos sieviete uzzina, ka gaidāms viena dzimuma bērniņš, bet citā reizē, ka tomēr cita dzimuma bērniņš. Vai nebija tā, ka gaidi ko konkrētu, piemēram, dēlu, un meitiņas piedzimšana sagādā tādu kā nelielu vilšanos? Kā pieņēmi šādu notikumu pavērsienu?
  • Kā tu domā, kāpēc tēvi vairāk gaida dēlus, taču labāk viņu attiecības tomēr veidojas ar meitām?
  • Kāda ir jūsu ģimenes pieredze?

Paldies, ka dalies pieredzē!

Māmiņu Klubs

JA AUDZINI MEITIŅU, IENĀC ŠEIT->>>

20140131140314-94049.jpg

JA AUDZINI DĒLIŅU, IENĀC ŠEIT->>>

 20140131140429-66249.jpg

inleila inleila 02. Feb 2014, 19:50

Gaidot pirmo bērniņu it kā lielas vēlmes pēc konkrēta dzimuma bērna nebija, nu varbūt mazliet vairāk tomēr gribējās meitiņu (jo visām draudzenēm,paziņām tajā laikā bija mazas meitenītes😀 ) Pirmajās USG mazais slēpās un tikai 3 mēnešus pirms dzemdībām uzzinājām,ka būs puika un piedzima arī puisītis!😀
Tagad gaidot otro bērniņu, protams, ka gribējām, lai ir meitiņa un USG parādīja, ka būs meitiņa un arī intuīcija bija,ka būs meitiņa. Pēc dažiem mēnešiem tad jau redzēsim vai bija taisnība😀

02. Feb 2014, 19:46

Virs(laikam ka jau vairums) gribeja delu. Man nebija tik loti svarigs dzimums, bet jaatzist, ka tomer biju panesusies vinam lidz, un ari ta ka puiku vairak. usg teica, ka zvaninu nav, un mes priecajamies par veselu meitinu! tagad skiet, ka nemaz nezinatu ka isti ar puiku apieties, jo pati esmu augusi starp masam. virs ari mazo lutina ka istu princesi. galvenais, lai bernins vesels.

p.s loti patika ka aina poisa raidijuma teica. piekritu, ka varam izsapnot delu vai meitu, bet japriecajas par to, kas ir, lai berninu netraumetu, neraditu problemas ar dzimuma identitati.

02. Feb 2014, 11:22

Es ļoti gribēju meitiņu un arī tikām pie viņas😀
Un ja arī būtu puikiņš arī par to ļoti priecātos,jo tieši šobrīd tā gribās
mājās tādu mazu džekiņu😍
bet līdz tam vēl gan paspēsim😀

02. Feb 2014, 11:00

es gaidiju veseli bērniņu. tam kas būs īpašas nozīmēs nebija.
bet atklāšu kautko, jau pirms pirmās USG zināju ( jutu), ka būs dēliņš. un tad aizgāju uz USG 17. nedēļā. un dakteris Gamzjans, ā nē viņš neprasija viņš teica, puika.
es biju nedaudz uz pauzes, bet tad jau sāku aprast ar to.
man ir spēcīga intuīcija.

annijalise annijalise 02. Feb 2014, 10:03

kad biju gaidībās es ar vīru gaidījām BĒRNIŅUS, un viss, nepievērsām uzmanību iespējamajam dzimumam, mēs vēlējāmies veselus bērniņus un viss.
gaidību laikā biju uz visiem USG izmeklējumie, bet dzimumu neuzzināju, jo nerādījās.
TAD NU KAD DZIMA MEITAS, GAN PIRMS 10 GADIEM UN ARĪ PIRMS 2 GADIEM TO DZIMUMU UZZINĀJU TIKAI DZEMDĪBĀS, UN PAR TO ESAM AR VĪRU LAIMĪGI.

princesemince princesemince 02. Feb 2014, 09:34

Es pirmo gribēju dēlu. Esmu pati ļoti kareivīga un puiciska, šķita, ka labāk mācēšu audzināt dēlu. Neizvairījos zināt, ko gaidu, tādēļ jau no nepilnām 17 nedēļām daktere sāka katrā USG informēt, ka ir puncī puika. Tāpat gan turpināju visas lietas pirkt neitrālā krāsā, ja nu tomēr, taču gaidīt gaidīju dēlu. Vai es būtu vīlusies, ja būtu meita? Droši vien, ka nē. Ja domāju par otru bērnu, tad nedomāju vairs par konkrētu dzimumu - gribu veselu bērnu. Un noteikti neizvairītos to zināt jau grūtniecības laikā, kas tad puncī aug.