DISKUSIJA:Bēbim autokrēsliņā slikta dūša.Var vai nevar būt?

DISKUSIJA:Bēbim autokrēsliņā slikta dūša.Var vai nevar būt?

03. Apr 2013, 11:37 mamma27 mamma27

Denīze kopš dzimšanas man bija laba autobraucēja,laikam tāpēc,ka būdama gaidībās gāju autoskolā un liku eksāmenu. Nekādu problēmu ar sēdēšanu krēsliņā nebija līdz četru mēnešu vecumam. Tiklīdz iedabināju motoru ,tā mazā aizmiga.

Bet nu jau kādus pāris mēnešus ir lielas problēmas. Tik līdz ielieku krēsliņā ,tā Denīze kliedz kā traka. Ir reizes kad raud ar asarām,ir reizes kad tikai kliedz.

Ikdienā ,ar mašīnu brauc vīrs,tāpēc ,bieži ņemu viņu klēpī,lai arī zinu ka tas nav droši. Lieku krēslā ,kad ir aizmigusi. Tomēr gadās ,kad pašai kaut kur jābrauc un tad man tās 20 minūtes jāpacieš histēriska kliegšana. Nekādi neizdodas nomierināt. Dodu rokās visu iespējamo,bet nekā.

Tad nu pēc Lieldienu brīvdienām braucot uz Rīgu atkal tas pats sākās. Bet tā kā ceļi bija sliktā stāvoklī ,bija bail turēt klēpī. Domāju,vismaz lai tikai atrodas savā krēslā,kaut vai braukšanas virzienā. Un tik līdz tika ielikta tā, mazā dāma vairs nebļāva. Tad nu aizdomājos par to,vai tik viņai nepaliek slikti ,kad liek otrādi.

Vai tā maz mēdz būt maziem bērniem?

Man pašai arī ir slikti ,ja jāsēž pretēji braukšanas virzienam,tāpēc trolejbusos nekad tā nesēžu. Varbūt tas viņai no manis? Kā rīkoties šādā situācijā? Sprādzēt krēsli braukšanas virzienā vai ciest lielo brēkšanu?

 
princesemince princesemince 03. Apr 2013, 13:23

Mums puika sāka taisīt traci automašīnā pēc 3 mēnešu vecuma. Braukājam daudz, tādēļ tas sagādāja visai lielas neērtības. Tad arī sāku manīt, ka bērnam krēsliņš par mazu. Nomainījām autokrēslu (no Roan uz Concord Ultimax), no tā brīža nekādu problēmu mašīnā nav bijis līdz pat šim, kad jau vairs nesēž Concord. Iespējams, lomu nospēlēja fakts, ka Concord ir augstāks. Braukšanas virzienā gan līdz gadam neiesaka likt ne tikai kakla skriemeļu, bet arī redzes dēļ. Tagad gan puika (4 g.) kādu pusgadu kā tad, kad viņa beņķis nolikts aizmugurē, pie garākiem gabaliem saka, ka kļūst nelabi, bet, priekšā sēžot, tā negadās nekad.

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 03. Apr 2013, 13:06

mAN PAŠAI ir slikti brakt pretējā virzienā ar kuģi ar nevaru braukt jo nelabi paliek. Bērniem abiem vismaz ir viss kārtībā. Es sprādzētu tā lai kaut ko redz!

mamma27 mamma27 03. Apr 2013, 11:47 olchen

es visu iespējamo dodu,bet viņa bļauj vienā bļaušanā. Pagājušā nedēļā bija diena ,kad braucu trīs reizes ceļš visās situācijās bija aptuveni 15-20min uz priekšu un atpakaļ. visas trīs reizes viņa histēriski kliedza. Pat telefonu iedevu ar mūziku. Nekas nepalīdzēja. Tāpēc aizdomājos par slikto dūšu.
Man pašai arī ir ļoti slikti ,ja jāsēž otrādi,ir pat nācies no transporta kāpt ārā, jo man līdz ģībšanai vienreiz bija. sākumā neiedomājos ,ka tā varētu būt tikai dēļ sēdēšnas otrādi. Bet ja arī bērnam ir tik slikti ,tad nav brīnums ka viņa bļauj.