Bubchen Creme - labākā ādas aizsardzība manam dēliņam

Bubchen Creme - labākā ādas aizsardzība manam dēliņam

09. Aug 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Manam mazajam zaķītim ir 6 mēneši, un jāsaka, viņš jau tagad laikam saprot, kā tas ir  - sadzīvot ar sausas ādas problēmām. Slimnīcā, kur dēliņš piedzima, mums iedeva tādu opavisam nelielu Bubchen Creme paraudziņu. Likās - nu zīdainītim jau kremu tāpat nevajadzēs, un iztikām bez tā.

Zaķītis auga un pārvērtās par brīnišķīgu, mazu cilvēciņu. Tikai viena problēma - gan pavasarī, gan arī tagad vasarā - ļoti sausa ādiņa, par spīti tam, ka labi ēd mammas pienu, netiek mazgāts ar ziepēm, arī viņa drēbītes tiek mazgātas tikai ar saudzīgiem mazgāšanas līdzekļiem. Bet tā kā man pašai bērnībā bija tādas problēmas, apzinos, ka tas varētu būt arī iedzimts.

Pirms diviem mēnešiem sākām smērēt zaķītim te vienu ziedi pa dienu, un ārsta ieteikto  - uz nakti. Šķita, ka stāvoklis uzlabojas minimāli. Braucot ciemos uz laukiem iedomājos, ka paņemšu līdzi mazo Bubchen paraudziņu, ko saņēmām slimnīcā. Sliktāk jau nu nebūs..

Aizbraucām, un izlietojām visu paraudziņu, un - nopirkām vietējā aptiekā jau lielo iepakojumu! Jo, brīnumainā kārtā, zaķīša ādas stāvoklis, sevišķi uz kājiņām un rociņām ir pat ļoti uzlabojies! Ceru, ka līdz vasaras beigām tiksim pavisam galā ar šo un rudens sākums mums abiem būs ne tikai daudz vieglāks, bet nesīs arī daudz prieka!

Ļoti patika, ka krema sastāvā ir vien dabīgas vielas, nekādas ķīmijas, nekādu aromātvielu, tas, protams, ļoti daudzas mammas īpaši uzrunā. Bet manā gadījumā, tādām lietām jāpievērš pastiprināta uzmanība.

Tam ir patiešām neuzbāzīga smarža, tas labi iesūcas ādā un pietiek vien ar zirnīša lieluma devu katrai kājiņai :)

Iesaku un aicinu padalīties arī jūs pieredzē ar šo kremiņu!

09. Aug 2013, 09:51

kas to raksta?