Atklājam rubriku "Ko darīt, ja bērniņš saslimis!"

Atklājam rubriku "Ko darīt, ja bērniņš saslimis!"

03. Sep 2013, 10:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aiz muguras jau skaistā un pat karstā vasara, rudens pietuvojies ar drēgnajiem rītiem, kad īsti nevar saprast,ko vilkt mugurā sev vai bērniem, lai nesaaukstētos.

Jā, rudens un ziema ir laiks, kad visai biežs ir vecāku jautājums „Ko darīt, ja bērniņš ir saslimis?” Protams, mēs, vecāki, visi mēģinām izvairīties no mikrobiem, baktērijām, saaukstēšanos. Lai gan bērniņš pirmajā dzīves gadā vēl ir mazs, bēbītim var piezagties kolikas, saaukstēšanās, iesnas, klepus, temperatūra. Teiksiet- mēs darām visu,lai no tā izvairītos?

Diemžēl no visa savas atvases nevaram pasargāt.

Tā kā klāt ir rudens, esam spēka pilni un atpūtušies, Māmiņu Klubs nolēmis sākt pavisam citādi stāstīt par bērniņa slimošanu! Sāksim ar profilaksi un... tikai tad ķersimies klāt ārstēšanai!

Šajā rubrikā „Ko darīt, ja bērniņš saslimis” varēsi uzzināt atbildes par pirmajos dzīves gados biežāk sastopamajām slimībām, kolikām, saaukstēšanās, drudža ārstēšanu; varēsi piedalīties konkursos, vēlēsimies uzzināt Tavus paņēmienus cīņā ar dažādām slimībām, kā arī pētīsim,  cik bieži slimo Māmiņu Kluba mazuļi!

Nu ko- lai veselīgs jums rudens!

Māmiņu Klubs

Minīc Minīc 11. Sep 2013, 14:08

Mès pa§laik esam slimnìcà ar vēdera vīrusu,iespejams-Rota ☹