Apkures sezonas problēma - sausā āda. Palīdz Altermed ziede!

Apkures sezonas problēma - sausā āda. Palīdz Altermed ziede!

28. Nov 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iestājoties kārtējai apkures sezonai, ticu, ka daudzi cilvēki cīnās ar sausas ādas problēmām. Mēs ģimenē pagaidām esam 3, esmu otrā bērniņa gaidībās. Vecākajam ir jau 6 gadi, bet sausās ādas problēmu izjūt rudenī un ziemā ne tikai viņš, bet arī es un vīrs.

Ir iegādāts gaisa mitrinātājs, liekam ūdens traukus pie radiatoriem, uz radiatoriem tiek likti mitri dvieļi, bet āda cieš tik un tā. Par spīti tam, ka bērns ļoti daudz dzer ūdens.

Izmēģināts ir daudz kas, bet vislabāk, tieši apkures sezonā, mums visiem palīdz Altermed Panthenol 5% ziede. Vīram sausa āda ir pārsvarā uz sejas, rokām, kājām. Man - uz elkoņiem, ceļgaliem, sejas, vēdera. Dēlam sausa āda ir, kā izskatās, gandrīz visur. Jau pie pirmajām sausas ādas pazīmēm ķeramies pie Altermed glābšanas salmiņa un tiešām - paliek labāk. Āda daudz ātrāk atgūst savu iepriekšējo izskatu, tā neniez, pazūd arī apsārtums .Turklāt, ne tikai vienam no ģimenes, bet mums visiem.

Īpaši labi ziede iedarbojas, ja to uzziež uzreiz pēc nomazgāšanās, kad āda vēl ir mazliet mitra. Ziede ir caurspīdīga, bez aromāta, tāda kā mazliet taukaina, bet tā labi iesūcas ādā.

Paldies Māmiņu Klubam par testēšanas iespēju!