apgerbi.eu – mēs PAR bērnu drošību

apgerbi.eu – mēs PAR bērnu drošību

11. Dec 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“apgerbi.eu” ir bērnu apģērbu veikals un mūsu mērķis ir piedāvāt augstas kvalitātes un modernu produkciju. Mēs sadarbojamies ar vienu no vadošajiem Lielbritānijas bērnu apģērbu izplatītājiem, kas pārstāv tādus zīmolus kā Babaluno, Minoti, Funky Diva, Soul & Glory, Respect u.c. Arī esot Anglijā uz vietas, šos zīmolus var sastapt tikai specializētajos bērnu modes veikalos. Vienlaicīgi mēs rūpējamies arī par bērnu drošību, piedāvājot Lielbritānijas vadošā bērnu drošības aksesuāru zīmola Clippasafe produkciju.

 20151209133609-37134.jpg

Šajā rakstā vēlamies padalīties ar Angļu pieredzi drošības siksniņu pielietošanā, tās ir noderīgas gan mazuļiem, kuri tikai vēl mācās staigāt, gan tiem, kuri jau staigā patstāvīgi. 

Daudziem vecākiem noteikti ir zināma sajūta, kad, ejot ar mazuli pa noslogotām pilsētas ielām vai iepērkoties lielveikalos, nevar ne mirkli novērst uzmanību no savas atvases, lai nepieļautu, ka bērns izskrien uz ielas vai pazūd cilvēku plūsmā. Kā arī ne vienmēr šajās situācijās mēs varam pierunāt bērnu mierīgi nosēdēt ratiņos.

Lai pielāgotos šādām situācijām Anglijā tiek plaši izmantotas drošības siksniņas, jo tās ir drošas un ērtas gan bērnam, gan vecākiem. Lietojot šī siksniņas netiek ierobežota kustību brīvība, kā arī nav jātur bērns pie rokas, kas var būt traumatiski, jo, turot mazu bērnu pie rokas, tiek iestiepta pleca locītava, kas var radīt negatīvas sekas. Siksniņa pasargā mazuli ne tikai no kritieniem, bet arī no sadursmēm ar mašīnu vai velosipēdu, staigājot pa vietām, kur tuvumā ir ceļi vai riteņbraucēju celiņi. Paši angļi piebilst, ka siksniņa ļoti noder arī tad, ja bērnu atstāj pieskatīt ar vecāku gadu gājuma cilvēku, kurš nevar tik aktīvi izskriet līdzi mazulim.

20151209135515-35233.jpg

Šis drošības aksesuārs parasti sastāv no divām daļām- jostiņas, ko velk bērnam mugurā, un siksniņas, kas piestiprinās klāt. No savas puses varam ieteikt, ka pašu jostiņu labāk uzvilkt bērnam pirms iet ārā, bet siksniņu var piestiprināt jau vēlāk, kad tā ir nepieciešama. Piemēram, kamēr mazulis rotaļājas bērnu laukumā atstājiet tikai jostiņu, bet, kad iesiet jau staigāt pa ietvi, pielieciet klāt arī siksniņu. Drošības siksniņas var lietot arī mājās, kad bērns mācās staigāt vai kad jāsēž augstā krēsliņā.

Mēs ceram, ka arī Latvijā sāks vairāk piedomāt par bērnu drošību un pielietot šāda veida aksesuārus. Tā kā bērnu drošība ir tik svarīga, tad mūsu piedāvātā produkcija ir kvalitatīva un pārdomāta, lai to var izmantot dažādām ikdienas situācijām. 

Drošības siksniņas un citus aksesuārus var pasūtīt mūsu mājaslapā:

www.apgerbi.eu