Altermed ziede tagad arī mūsu mājas aptieciņā

Altermed ziede tagad arī mūsu mājas aptieciņā

19. Jan 2014, 16:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja ir tāds teiciens: "Kas der visam, neder nekam", tad uz šo ziedi tas galīgi neattiecas, jo tā patiešām der ļoti daudz kam. Māmiņu Klubā pieteicāmies šīs ziedes testam un sākotnēji, ieraugot testera iepakojumus, domāju, ka viens tāds iepakojums noteikti aiziet momentā. Bet, patiesībā, ziedi vajag pavisam nedaudz.

Ziedes sastāva galvenais elements ir D-pantenols, par kuru tik daudz esam jau lasījušas Māmiņu Klubā, tas ideāli kopj, baro, saudzē un atjauno ādu. Pie tam, tā izmantošana ir pilnīgi nekaitīga arī pavisam maziem bērniņiem.

Ziedes sastāvā nav nekādu aromātvielu un krāsvielu, tā ir bezkrāsaina, caurspīdīga un bez smaržas. Ziedi ir viegli lietot, un tā ļoti labi iesūcas ādā, lai arī ir mazliet taukaina.

Mēs ar ģimeni pavisam nesen pārvācāmies, un pagaidām mana āda pie jaunā ūdens jaunajā mājvietā nav pieradusi, ir daudz sausas ādas laukumiņu, bet cītīgi ieziežot katru vakaru tos ar šo ziedi pēc mazgāšanās, ādas stāvoklis jūtami uzlabojas. Ziedi laiku pa laikam lieto arī vīrs, sevišķi pēc roku kopšanas procedūrām, ieziežot sausos ienadžus. Bērniem šāda ziede mājās vienmēr būs nepieciešama, jo ar tās palīdzību var kopt ne tikai iekaisušu, bet arī ievainotu ādu.

Šī ziede tagad mūsu mājas aptieciņā ir uz visiem laikiem!

Paldies!