Sanosan- jauns bērnu kosmētikas zīmols Latvijas tirgū

Sanosan- jauns bērnu kosmētikas zīmols Latvijas tirgū

08. Jan 2012, 22:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai bērna ādai ir nepieciešama īpaša aizsardzība? Bez šaubām! Tā ir daudz maigāka un neaizsargātāka kā pieauguša cilvēka āda, tāpēc tai ir nepieciešama īpaša pieeja.

 

No savas pieredzes jūs droši vien jau zināt, ka pašreiz Latvijas tirgū ir pieejama dažādu firmu bērnu ādas kopšanas līdzekļu kosmētika. Bet līdz šim starp šiem līdzekļiem nav bijis ārzemēs pazīstamais brends Sanosan. Tomēr jau tagad ikviens interesents var iegādāties šo produkciju lielākajās Latvijas aptiekās.

 

Pazīstams visā pasaulē

 

Iespējams, ka jūs kaut kad esat dzirdējuši šo nosaukumu. Pasaulē to noteikti zina daudzi, jo kompānija "Mann & Schroeder" (tālāk - "M&S"), kas ražo Sanosan, pašreiz darbojas vairāk kā 60 valstīs Centrālajā Eiropā, tostarp Krievijā, Tuvajos un Tālajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Ziemeļamerikā.

 

Pati kompānija "M&S" pastāv kopš 1951.gada un droši var teikt, ka tas ir atzīts ražotājs matu un ķermeņa kopšanas līdzekļiem visās vecuma grupās gan Vācijas, gan citos Eiropas tirgos jau gadu desmitiem.

 

Maiga aizsardzība jau no pirmajām dienām

 

Viens no brendiem, ko ražo M&S ir Sanosan. Sanosan attīrīšanas un kopšanas līdzekļi rūpējas par bērnu ādu, kā arī par pieaugušajiem ar jūtīgu ādu, kā arī piedāvā īpašus produktus mātēm bērniņa gaidīšanas un barošanas laikā.

 

Lai izveidotu ikvienam mazulim piemērotu kosmētiku jau no pirmajām dzīves dienām, kompānija uzreiz atteicās no krāsvielu, parafīneļļu lietošanas kosmētikā.

 

Sanosan produkcija tiek iedalīta vairākās sērijās.

 


Attīrīšana


Mazuļi mīl vannoties, bet ja šai procedūrai iepriekš sagatavots viss nepieciešamais, šis process radīs jūtamu labsajūtu visiem šī procesa dalībniekiem. Bieža vannošana un matu mazgāšana ir pilnīgi pieļaujama un nekaitīga, lietojot Sanosan speciālos maigos attīrīšanas līdzekļus, kas nesausina ādu un matus.

 


Kopšana

 

Mazuļu jūtīgās ādas kopšana ir tikpat svarīga ka ikdienas saudzīga attīrīšana. Ar Sanosan jūs nodrošināsiet savan mazulim tieši to kopšanu un aizsardzību, kāda ir vajadzīga viņa ādai.

 



Arlabunakti

 

Lai jūsu mazulis vakarā vieglāk iemigtu, cenšaties likt viņu gulēt vienā un tajā pašā laikā. Īpaša Sanosan produktu sērija „Arlabunakti” ar maigiem komponentiem palīdz mazulim noskaņoties miegam.

 

 

Pure+sensitive uz alerģiju tendētai ādai

 

Mazuļiem ar sevišķi jūtīgu un uz alerģiju tendētu ādu ir radīti speciāli līdzekļi apkopei – sērija Sanosan Pure+Sensitive. Izstrādājot receptūras tika izslēgts viss, kas kaut mazākā mērā varētu izsaukt iekaisumus vai jūtīgas ādas alerģisku reakciju.

 

Aizsardzība no saules

 

Mazuļu āda ir ievērojami jūtīgāka pret saules iedarbību kā pieaugušo āda. Tā ir ļoti plāna, bet aizsargājošās funkcijas vēl nav attīstījušās. Mazuļu 10-15 minūšu atrašanās saulē ir pietiekami, lai iegūtu apdegumu. Tāpēc ir svarīgi jau no pirmajām dzīves dienām apgādāt jūtīgo bērna ādu ar drošu aizsardzību.

Topošajām māmiņām

 

Lai māmiņa vienmēr justos komfortabli, receptūrās ir izmantoti tikai vērtīgi, dabīgi komponenti, kas labvēlīgi ietekmē mātes un nākamā mazuļa ādas veselību. Sanosan produkcija grūtniecēm un barojošām mātēm nodrošina ikdienas komfortu, palīdz paildzināt labsajūtu un prieka brīžus brīnumainajā un satraucošajā periodā.

 

 

Viss tiek kontrolēts!

 

Eiropā bērnu ādas kopšanas līdzekļiem ir stingri noteikumi un kontrole.

 

Par to, ka šī kompānija izpilda noteiktās prasības, liecina fakts, ka ražotāja "M&S" produkti ir izgatavoti saskaņā ar starptautiskajiem farmaceitiskās ražošanas GMP (Good Manufacturing Production) standartiem.

 

Tas nozīmē, ka šai produkcijai var uzticēties. Tā apgalvo eksperti.

 

Sanosan Jūs varat uzticēt pašu dārgāko- uzsver ražotāji.

 

Bet, protams, pēdējais vārds pieder patērētājiem. Un lūk, jau vairāk kā 60 gadus patērētāji apliecina, ka produkcijas kvalitāte viņus apmierina.

 

Tas patiešām nav pārsteidzoši, jo:

 

- "M&S" izmanto ultra modernu tehnoloģiju pētniecībai un ražošanai;

- visi Sanosan produkti ir klīniski un dermatoloģiski pārbaudīti;

- bez tam uz daudziem produktiem ir eko testu marķējums ar atzīmēm- "ļoti labi" vai "labi".

 

Vācija vienmēr ir izcēlusies ar savu skrupulozo pieeju it visam, un frāzes "vācu kvalitāte" un "tam var uzticēties" jau sen iet roku rokā.

 

 

Meklējiet Sanosan produkciju lielākajās Latvijas aptiekās!

1111