Kā rūpēties par mazuļa jutīgo ādiņu?

Kā rūpēties par mazuļa jutīgo ādiņu?

17. Jan 2012, 11:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikviena zīdainīša āda ir maiga un jutīga, bet ir mazuļi, kuriem tā ir īpaši sensitīva, asi reaģējot uz ikvienu ārējo kairinājumu- nepareizi izvēlētām autiņbiksītēm, pārāk sausu gaisu telpās, nepareizi izvēlētiem ādas kopšanas līdzekļiem. Kā kopt šāda mazuļa ādiņu, uzlabojot tā stāvokli?

 

Sanosan bērnu ādas kopšanas līdzekļu klāstā ir Sanosan Pure+Sensitive ādas kopšanas līdzekļu sērija, kuru ražošanā netiek izmantotas sastāvdaļas, kas kaut mazākā mērā varētu radīt iekaisumus vai jūtīgas ādas alerģisku reakciju.

 

Kā atzīst ārsti, galvenais zīdaiņu sausas vai iekaisušas ādas vaininieks atrodas produktos, kas tiek lietoti ādas attīrīšanai.  Vairāki bērnu ādas kopšanas līdzekļu zīmoli ražošanai izmanto smaržvielas, krāsvielas un citas nevajadzīgas ķīmiskas vielas. Šīs sastāvdaļas var būt kairinošas, ekzēmu un sausas ādas veicinošas.   Mazgāšanas līdzekļu bez smaržvielām lietošana mazuļiem ar jutīgu ādu ir labākais veids, kā rūpēties par mūsu bērnu ādu.

 

Sanosan Pure+ Sensitive ādas kopšanas līnija produktu ražošanai izmantojusi tikai un vienīgi dabīgas eļļas un D- pantenolu, kas mīkstina, mitrina, nomierina mazuļa ādu un pavisam viegli iesūcas. Turklāt šī Sanosan produktu līnija tāpat nesatur smaržvielas, konservantus, krāsvielas un parafīna eļļu.

{fotoblog:1699}