Johnson's Baby Bedtime miega rituāls ar lavandu un kumelītēm mierīgam miedziņam

Johnson's Baby Bedtime miega rituāls ar lavandu un kumelītēm mierīgam miedziņam

15. Jul 2012, 13:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu klubs Tev iesaka pamēģināt savam mazulim Johnson's Baby Bedtime sērijas produktus, kas ikdienā palīdzēs mazajam aizmigt labāk.Izmēģini 3 soļu pirmsmiega rituālu savam mazulim, kas nodrošinās ciešāku saiti starp Tevi un bērniņu, un mazais jutīsies drošāks un mierīgāks!

 

Miega traucējumi ir viena no visbiežāk sastopamajām vecāku sūdzībām. Nesen veiktais pētījums liecina, ka 76% no vecākiem vēlētos mainīt savu bērnu gulēšanas ieradumus.*

 

Turklāt, aptuveni 25% mazuļu rodas grūtībasar aizmigšanu vai ilgstošu miegu nakts laikā.**

 

Vecākiem bieži iesaka izstrādāt nemainīgu pirmsmiedziņa rituālu, tomēr daudzi vecāki nezina, kas veido šādu rituālu un kā uzlabot mazuļa gulēšanas ieradumus.

 

Šo trīs soļu miega rituālu izstrādājuši JOHNSON & JOHNSON pētniekisadarbībā ar bērnu miega ekspertiem.


1.solis- vanna

Peldiniet mazuli vannā ar siltu ūdeni.Pārliecinieties, vai ūdens temperatūra mazajam ir patīkama. Siltajam ūdenim pievienojiet JOHNSON’® Baby BEDTIME BATH® ar NATURAL CALM™ aromātu. Ar rokas palīdzību sajauciet to ar ūdeni un pārliecinieties, ka ūdens temperatūra ir vienmērīga. Maigi attīriet mazuļa ādu ar mīkstu flaneļa dvieli vai ar rokām.Pēc attīrīšanas noskalojiet un maigi nosusiniet bērniņu.

 

2.solis- masāža

Pēc tam, kad esat nosusinājusi mazulīti,plaukstā paņemiet nedaudz JOHNSON’S® Baby BEDTIME LOTION® ar NATURAL CALM™aromātu un iemasējiet mazuļa ādā. Pētījumi liecina, ka mazuļu masāža ne vien būtiski uzlabo veselību, bet tās laikā Jums veidojas ciešāka saikne ar mazuli. Pēc masāžas uzlieciet bērniņam tīru autiņu un saģērbiet viņu nakts miedziņam.

 

3.solis- miera mirkļi  pirms aizmigšanas

Pēc mazuļa vannošanas ar JOHNSON’S® Baby BEDTIME BATH® un masāžas ar JOHNSON’S® Baby BEDTIME LOTION® izbaudiet kopā miera mirkļus un palīdziet savam bērniņam atslābināties vēl vairāk, lasot, klusi dziedot vai barojot viņu. Šajā laikā izvairieties no aktīvām rotaļām, lai mazulis dotos pie miera miegains, tomēr vēl būtu nomodā. Tādējādi mazulītis iemācīsies nomierināties pats, lai spētu labāk iemigt no jauna, ja būs pamodies naktī.

{fotoblog:3016}

princesemince princesemince 25. Sep 2011, 21:25

manam tikai divarpus gadi, bet es skaidri atceros, ka pati pirku to mazgāšanās līdzekli, jo patika smarža. jāatzīst, tajā laikā kosmētiskos līdzekļus izvēlējos tikai un vienīgi pēc smaržas 😀

25. Sep 2011, 13:11

Man bērnam, vnk, ir tikai gads un 4, tādēļ zinu tikai gada robežās, iepriekš tam nepievērsu uzmanību.

princesemince princesemince 25. Sep 2011, 09:47

nezinu, kā ar kolekciju, bet noteikti zinu, ka mazgāšanās līdzeklis bija jau gadus 6 atpakaļ 😀

25. Sep 2011, 09:29

Šī kolekcija bija pieejama jau pirms gada 😃