Vasaras gids: Zip-line “ZZZIPPP" Alūksnē un atpūta pie Alūksnes ezera.

Vasaras gids: Zip-line “ZZZIPPP" Alūksnē un atpūta pie Alūksnes ezera.

20. Aug 2020, 16:55 mamma27 mamma27

Šī gada Alūksnes jaunums ir gaisa trošu nobrauciens pāri ezeram!

Ātrākais un garākais nobrauciens virs ūdeņiem- Latvijā! 350 m nobrauciens, ar vidēji max sasniedzamo ātrumu 50 km/h!

Protams arī mēs izlasot šo jaunumu domājām,ka jāiet izmēģināt. 

Iereobežojums ir 30-100kg. Tas nozīmēja,ka reāli mazie braukt nevar,tikai lielais puika. Mani šādas izklaides ne īpaši vilina,bet arī apsvēru braucienu.

Izlasot info par biļešu cenām, uzreiz vēlme braukt mazinājās,jo reāli 15 eiro pieaugušajam un 13 eiro bērnam brīvdienā  par 30-40 sekunžu braucienu šķita mūsu ģimenei par daudz. 

Tomēr nevar jau stāstīt par vietu,kas īsti nav izmēģināta.Tad nu vīra brālis tomēr sadūšojās un kļuva par izmēģinājuma trusīti. Viņš pēc būtības nav karuseļu un atrakciju fans,bet šad tad šo to apmeklē.

Nobraucot viņam bija dalītas izjūtas. Nekas tāds, braukt var,bet vairāk nebrauktu. Ātrums nav liels, baiļu sajūta tikai sākumā nedaudz, pēc tam tāds mierīgs brauciens.Un tāds viņš arī no malas izskatījās. 

Tad nu arī mēs izlēmām nebraukt.

Tomēr ,tur pat pie Zipp brauciena,jeb es teiktu ,ka pie ezera un feinā laukuma ir Zipp brauciens.

Superīgs ezers,kur nopeldēties, atpūsties, bērniem parotaļāties.Un galvenais,ka pludmale tīra ,sakopta, labi pārredzama. KO gan vairāk var gribēt karstā dienā!!!

PAr to vai izmēģīnāt trošu braucienu pāŗ ezeru ,jādomā katram pašam,bet atpūtu pie ezera noteikti iesaku!

 

Tur pat arī kafeinīca, kur var paēst, nobaudīt kādu kokteili, pasēdēt un pavērot skaisto skatu. Var iznomāt laivu (4eir./1h), katamarānu (5eir./h), supu(5eir./1h)

Un pats galvenai,ka mazajiem ir pašiem savs trošu braucamais ,un pilnīgi par brīvu. Tik dažreiz rindā jāpastāv,ja saskrien vairāk bērnu!