Uzdāvini mirkli sev! Izmēģini LUX atpūtu savam ķermenim un prātam Māmiņu Klubā!

Uzdāvini mirkli sev! Izmēģini LUX atpūtu savam ķermenim un prātam Māmiņu Klubā!

06. Apr 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Starp daudzajiem ikdienas pienākumiem, raizēm un nebeidzamo skrējienu arī tu esi pelnījusi relaksējošu mirkli tikai sev, kas ļaus atgūt spēkus un uzlādēties jaunam cēlienam.

Nāc uz Māmiņu Klubu un mūsu prasmīgās kosmētiķes Ivetas Libertes rokās izbaudi fantastiski atjaunojošu LUX procedūru, kuras laikā tiksi karaliski apčubināta un lutināta.

LUX procedūra ietver:

  • sejas, kakla un dekoltē procedūru atbilstoši tavas ādas vajadzībām, lai tā atkal būtu atjaunota un mirdzētu;
  • klasisko muguras masāžu, kas ļaus tev pilnībā atslābināties.

PIETEIKTIES LUX LUTINĀŠANAS PROCEDŪRAI

Procedūras laikā kosmetoloģe izvērtēs tavas ādas vajadzības, atbilstoši tām sejas, kakla un dekoltē zonas ādu mitrinot, atsvaidzinot un uzlabojot limfas atteci un vielmaiņas procesus ādā. Tava āda būs pateicīga, jo būs relaksēta, atjaunota un mirdzoša. 

Savukārt klasiskā muguras masāža būs īstens baudījums gan emocionāli, gan fiziski, mazinot muskuļu saspringumu, samazinot stresu un trauksmi, uzlabojot miegu un locītavu kustīgumu.

Parūpējies par savu ķermeni un emocionālo labbūtību, uzdāvinot LUX procedūru Māmiņu Klubā!

Procedūras ilgums: 2 stundas

Cena: 70 EUR

 

Iveta Liberte ir sertificēta kosmētiķe, ārstniecības persona, kuras prasmīgajās rokās tu izbaudīsi pilnīgu relaksāciju un atjaunošanos.

* LUX procedūra nav piemērota topošajām māmiņām. Ja esi gaidībās, gaidīsim uz kādu lutināšanas programmām, kas paredzētas arī punču māmiņām.