Ūdens atrakciju parks Siguldā

Ūdens atrakciju parks Siguldā

02. Aug 2020, 10:05 Runner Runner

Sigulda, 50km no Rīgas

Vispārīga informācija

Šo jau sen plānojām apmeklēt un viennozīmīgi apmeklēsim vēl. :)

Esam rīdzinieki, bet vairāk uzrunāja Siguldas sporta centra baseins nevis Rīgas Elektrum sporta centra, arī cenas ir draudzīgākas.

Uzreiz kā galveno jāmin, ka uz ūdens atrakciju parku var tikt tikai ar iepriekšēju pierakstu (25448860) un pieraksts ir jāveic gana laicīgi, vismaz dažas dienas iepriekš, ja gribas kādu konkrētu laiku.

Tā kā atrakcijas tiek tikai ar pierakstu, tad iekšā bijām tikai kādi 15 cilvēki, un ir ļoti viegli distancēties.

Ūdens atrakcijās

Atrakciju parka cenā ir mazais bērnu baseins ar 25cm dziļumu un 30grādu siltu ūdeni, tajā ir dažādi slidkalniņi, strūklakas un citas atrakcijas, kur mani 1 un 3 gadnieki jutās droši un ērti.

Turpat blakus un ir nedaudz dziļāks baseins, kāds 1,5m un 28 grādu siltu ūdeni, tajā ir vairākas ūdens strūklas, burbuļu zemūdens masāžas, kā arī džakuzī vanna.

Ir arī 3 lielās nobraucamās trubas.

Ir pieejamas 3 pirtiņas.

Pa vienu biļeti atrakciju parkā var pavadīt 2h, kas ir pilnīgi pietiekami ( +30min ko pārģērbties).

Esot ūdens atrakcijās ir iespēja pasūtīt dažus našķus – saldējuma kokteili, saldējumu, padzerties. Mēs paņēmām saldējumus, kas bija ļoti ļoti gardi.

Ļoti patika, ka ir padomāts par ģimenes ģērbtuvēm un nav jāsadalās pa sieviešu un vīriešu un jāplāno kurš kuru bērnu ģērbt.

Pie biļetes piemaksājot 2euro var tikt lielajā baseinā, bet tas šobrīd Covid ierobežojumu dēļ nav pieejams pakalpojums.

Ēdināšana

Blakus baseinam iznākot no ģērbtuvēm ir maza kafejnīca, kur var piesiet dūšu, ja pēc peldes gribas ēst, ja protams spēj izturēt braucienu līdz kādai tālākai kafejnīcai, tad iesaku tomēr aizbraukt, ja gribas uz pasūtījumu gatavotus ēdienus.

Biļetes

Cena pieaugušajiem 12euro (brīvdienās 15euro)

Bērniem līdz 4gv bez maksas.

5-7gv - 2euro (brīvdienās 2.50euro)

Sīkāk par biļešu cenās un atlaidēm mājas lapā: https://www.siguldassports.lv/lv/siguldas_sporta_centrs/udens_atrakciju_parks/cenas_udens_atrakciju_parks/