Nāc uz Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumu un saņem dāvanu*!

Nāc uz Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumu un saņem dāvanu*!

11. Nov 2014, 17:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētki ir jau tuvu! Par to pārliecināties var ikviens, ieskatoties,ko vēsta kalendārs!Mēs vēlamies šo īpašo Ziemassvētku sajūtu uzburt jau ātrāk! Daudz ātrāk! Jau šajā trešdienā aicinām pievienoties uz Latvijas lielākās Ziemassvētku eglītes iedegšanas pasākumu kopā ar mūziķi Intaru Busuli! Atnāc un saņem dāvaniņu* arī TU!

ATZĪMĒ, KA NĀKSI UZ ZIEMASSVĒTKU EGLĪTES IEDEGŠANAS PASĀKUMU ŠEIT->>

20141110101141-84669.jpg 

22.5 metrus augstā egle tiks iedegta neparastā veidā – ar dziesmas spēku. Jo skaļāk dziedās bērnu koris un citi apmeklētāj, jo spožāk iedegsies lampiņas. Kulminācijas brīdī egli ieskaus krāšņa gaismas izrāde. Pasākumā, kuru vadīs Māris Grigalis, īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem. Lielie un mazie fani varēs saņemt Intara Busuļa autogrāfu un nofotografēties kopā ar mūziķi. 

Ar egles aizdegšanu tirdzniecības komplekss Spice aizsāk gada brīnišķīgāko posmu - gatavošanos Ziemassvētkiem. Šajā laikā tirdzniecības komplekss būs izgreznots ar moderniem gaismas elementiem un veikali būs īpaši parūpējušies par svētku dāvānu meklētājiem.

*Dāvanas saņems pirmie 150 pasākuma dalībnieki

helliite helliite 11. Nov 2014, 11:33

Es arī piekrītu, iepriekš vienmēr Ziemassvētku gaidīšana sākās tikai PĒC valsts svētku nosvinēšanas!
Būtu labāk domājuši kā vairāk veltīt uzmanību Latvijas svētkiem, nevis jau 2 mēnešus iepriekš viest uz Ziemassvētku tēmām, kas lielveikalos tā vien signalizē- pērc, pērc, dāvanas, drīz ziemassvētki, pērc laikus utt..
Kaut kā jau jāpelna ir, jā, bet ceru, ka nākotnē kaut kas mainīsies, jo novembrī Ziemassvētku tēma mani tieši atgrūž un šādus lielveikalus nemaz negribās apmeklēt 😉

11. Nov 2014, 10:08 solni6

o jā, piekrītu
īpaši Rimi