Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Latvijas lielākās Ziemassvētku eglītes iedegšana! Nāc un saņem DĀVANAS

Populārais mūziķis Intars Busulis kopā ar SOS bērnu ciemata mazajiem iemītniekiem un bērnu vokālās studijas «Knīpas un Knauķi» dalībniekiem trešdien, 12.novembrī pulksten 19.00 pie tirdzniecības kompleksa Spice ar dziesmu iedegs Latvijas lielāko Ziemassvētku egli, ko rotās 4272 dekoratīvās bumbiņas un 28 560 LED diodes. Uz egles iedegšanu ieradīsies pats Ziemassvētku vecītis pajūgā, lai izvizinātu klātesošos bērnus, uzklausītu viņu dāvanu vēlmes, pacienātu ar saldumiem un karstiem dzērieniem, kā arī kopīgi fotografētos pie eglītes.

20141111135856-28968.jpg

22.5 metrus augstā egle tiks iedegta neparastā veidā – ar dziesmas spēku. Jo skaļāk dziedās bērnu koris un citi apmeklētāj, jo spožāk iedegsies lampiņas. Kulminācijas brīdī egli ieskaus krāšņa gaismas izrāde. Pasākumā, kuru vadīs Māris Grigalis, īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem.

Iepriecini bērnus ar Ziemassvētku vecīša vizīti!

Uz egles iedegšanu ieradīsies pats Ziemassvētku vecītis pajūgā, lai izvizinātu klātesošos bērnus, uzklausītu viņu dāvanu vēlmes.

Saņem pārsteigumu dāvaniņas!

Jā, kur Ziemassvētku vecītis, tur dāvanas! Pirmie 150, kuri ieradīsies uz Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumu, saņems dāvanas no tirdzniecības centra Spice!

Satiec mūziķi Intaru Busuli! 

Lielie un mazie fani varēs saņemt Intara Busuļa autogrāfu un nofotografēties kopā ar mūziķi.  

Izbaudi tuvojošos Ziemassvētku atmosfēru!

Pie tirdzniecības kompleksa Spice ar dziesmu tiks iedegta Latvijas lielākā Ziemassvētku egle, ko rotās 4272 dekoratīvās bumbiņas un 28 560 LED diodes.

Našķējies ar saldumiem un karstiem dzērieniem!

Tirdzniecības centrs "Spice" būs parūpējies par gardumiem lieliem un maziem ciemiņiem!

Ar egles aizdegšanu tirdzniecības komplekss Spice aizsāk gada brīnišķīgāko posmu - gatavošanos Ziemassvētkiem. Šajā laikā tirdzniecības komplekss būs izgreznots ar moderniem gaismas elementiem un veikali būs īpaši parūpējušies par svētku dāvānu meklētājiem.

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena