MAYERI Sensitive - ģimenēm, kuras vēlas kvalitāti

MAYERI Sensitive - ģimenēm, kuras vēlas kvalitāti

20. Oct 2019, 10:59 SkolēnaMamma SkolēnaMamma

Esmu ļoti izvēlīga attiecībā uz veļas mazgāšanas līdzekļu izvēli. Tas tāpēc, ka mana āda samērā cimperlīgi reaģē uz populārāko veļaspulveru zīmolu ražotajiem produktiem. Kodīgais aromāts izsauc pastāvīgu šķaudīšanu, savukārt mana āda, uzvelkot apģērbu, kas mazgāts ar šādu pulveri, knosās un niez. Katrā gadījumā, ļoti nepatīkamas sajūtas. Un tas ir man, pieaugušam cilvēkam, kura āda ir biezāka un vairāk pieredzējusi nekā bērna maigā, plānā ādiņa.

Visu šo iemeslu dēļ izvēlos līdzekļus, kas ir maksimāli saudzīgi, bez pievienotām smaržvielām, priekšroku dodot šķidrajiem mazgāšanas līdzekļiem, jo tos lietojot uz manas ādas nenonāk nemanāmi mazgāšanas līdzekļa puteklīši, kas pēc tam izraisa niezi.

Saliekot visu šo kopā, ir likumsakarīgi, ka izvēlējos testēt Mayeri Sensitive mazgāšanas līdzekli. Patiesībā, ar šo zīmolu esmu pazīstama jau kopš studiju gadiem, jo tolaik kursa biedrene ieteica to kā labu un efektīvu mazgāšanas līdzekli. Tolaik gan nepievērsu uzmanību mazgāšanas līdzekļa sertifikātiem, bet izvēlējos to efektivitātes dēļ.

Tagad esmu patīkami pārsteigta uzzināt, ka Mayeri Sensitive mazgāšanas želejai piešķirti uzticami eko marķējumi – Eiropas savienības vides marķējums, kas ir ES oficiālais vides marķējums, kā arī Ziemeļu gulbis. Šo marķējumu izsniedz Ziemeļvalstu padome. 

Ja vaicāsiet, kāds ir mans kā mammas, gādīgas sievas un sievietes ar jutīgu ādu vērtējums par Mayeri Sensitive, tad varu teikt, ka tikai pozitīvākais. Lūk, kāpēc:

  • Mazgāšanas līdzeklim nav pievienotu mākslīgu, sintētisku aromātu;
  • Veļu izmazgā efektīvi arī 30 grādu temperatūrā (kas nav mazsvarīgi, jo bieži vien izvēlos mazgāt drēbes šajā temperatūrā);
  • Tas ir viegli dozējams, jo pudeles korķī ir iezīmētas iedaļas dozēšanai. Tātad, varu mazgāšanas līdzekli izmantot efektīvāk, patērējot tieši vajadzīgajā daudzumā attiecīgajam veļas apjomam;
  • Pēc izmazgāšanas veļa mazgā pēc tīras veļas nevis pēc sintētiskiem un nepatīkamiem aromātiem, kas liek aizsisties elpai;
  • Veļa ir patīkami mīksta arī bez veļas mīkstinātāja lietošanas.

Ar vienu mazgāšanas līdzekļa iepakojumu pietiek līdz pat 33 veļas mazgāšanas reizēm, kas pat mūsu ģimenei, kurā veļa tiek mazgāta vairākas reizes nedēļā, ir pietiekami ilgākam laika posmam. Tātad, ekonomiski. Savukārt tiem, kas cenšas maksimāli samazināt atkritumu apjomu, varētu simpatizēt fakts, ka Mayeri Sensitive pieejams gan pudelē, gan arī maisveidīgā iepakojumā, kas rada daudzkārt mazāku izlietotā iepakojuma apjomu.

Starp citu, tiem, kuri uzskata, ka veļas mazgāšanas līdzeklis bez pievienotām smaržvielām netiks galā ar sviedru aromātu, kas savilcies apģērbā, un tā nomākšanai noteikti vajag visādas smaržvielas, kā tas tiek mums stāstīts reklāmās, varu, liekot roku uz sirds, apgalvot, ka tā nav tiesa. Ar Mayeri Sensitive mazgāju gan savu sporta apģērbu, kurš pēc intensīvas sportošanas ir tikpat intensīvi savilcies arī ar sviedru aromātu, tāpat arī dēla sporta apģērbu, un varu teikt, ka pēc izmazgāšanas tas ir patiešām tīrs un nekas neliecina, ka ar šajos kreklos skriets maratons vai aizvadīti intensīvi treniņi sporta zālē.