Kāds gaiss ir Tavās mājās?

Kāds gaiss ir Tavās mājās?

08. Nov 2018, 18:48 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Pienākot apkures sezonai mēs vairāk sākam piedomāt pie tā, kā gaisu mitrināt! Labi, būšu godīga.. par šo es sāku piedomāt tikai pēc bērna piedzimšanas! Līdz tam , nekādi gaisu nemitrinājām. Mocījāmies ar sausiem deguniem no rītiem, un ja godīgi, pat neienāca prātā meklēt kādu aparātu kā to risināt, vai citas metodes, vienmēr bija kas svarīgāks un izejot no mājas par to jau sen bija aizmirsies! Taču, kad ģimenē pievienojas mazais cilvēciņš mēs sākam domāt citādāk, un darīt lietas, par kuram iespējams nebūtu domājuši iepriekš! Un tāpat par gaisa mitrināšanu! 

Šogad sapratām, ka atgriežoties darba solī un palaižot bērniņu BD, par iesnām un klepu mēs domājam pastiprinātāk, jo sēdēt mājās vairs nav tik liela iespēja, kā tas bija BKA laikā! Tāpēc meklējam vairāk info un iespējām, kā, ne tikai ārpus mājas esot stiprināt savu imunitāti un veselību, bet arī mājās uzlabot situāciju! 

Atradām!! 
Pirms divām nedēļām mūsu ģimenē ienāca PHILIPS AIR HUMIDIFIER 

Glīšs vai ne?! 

 

Pat ļoti! Gan jau piekritīsiet, ka arī izskatam ir nozīme, bet protams, efektivitātei vairāk! Un šim ir viss, gan izskats, gan lieliska iedarbība! Pastāstīšu kas ir mainījies mūsu mājās pēc divu nedēļu lietošanas!

1. GAISS IR KĻUVIS TĪRAKS!

100% taisnība, un ja godīgi, pat nedaudz šokējoši..

Netici? Pierādīšu..

 

Ja kāds man pirms tam būtu teicis, ka mums mājās ir netīrs"!!" gaiss, es atbildētu - kā, netīrs? Ko stāsti..! Sauss varbūt, bet kā var būt netīrs?? To lieliski pierādīja eksperiments ar bildi filtram..:

Bilde pirmajā dienā - 

Sniega balts

 

Pēc divu nedēļu lietošanas - 

Par sniega baltu vairs nenosauksi, ne?

 

Vairāk kā šokējoši! Viss filtrs brūni/dzelteniem nosēdumiem. Paliek nedaudz žēl domājot, ka ik dienu pirms tam ko tādu elpojām, un likām elpot mūsu bērnam! Tēpēc, ir vērts izlielīt šo brīnumu sīkāk ar visām labajām īpašībām tieši šim modelim!

Ko piedāvā mūsu gaisa mitrinātājs:

 

Vai arī Tu esi no tiem skepiķiem, kam liekas, ka reklāmās visu tikai parāda tik skaisti, bet vai patiesībā tā arī ir? Šeit es vairāk domāju par gaisa mitrinātāju darbībā..!

Vai tiešām tas ir tik kluss lai varētu turēt pie pašas bērna gultiņas?

Vai tiešām viņš nerūc un netraucē bērniņam gulēt? 


Es biju skeptiska, tāpēc šī bija pirmā lieta ko vēlējos izmēģināt! Un ko es rezultātā saņēmu?! - pilnīgu "aplaušanos" , mitrinātājs ir tik kluss, ka knapi var dzirdēt, un tik tiešām to var novietot teju bērniņam pie galvas, jo viņam tas absolūti netraucēs! 

 Salds miedziņš un svaigs, tīrs gaiss blakus..

 

Šis gaisa mitrinātajs pēc izskata un lieluma ir tik lielisks, ka iederas jebkurā interjerā! Kā  guļamistabā, tā viesistabā, gan jebkur citur kur vajadzīgs.

Mēs šobrīt lietojam viņu vienīgi guļamistabā, jo tomēr miegam ļoti svarīgs ir tīrs un svaigs gaiss,. Bet, kad mūsu bērniņš pagājušo nedēļ saslima un nelieliem puņķiem un klepu, ņēmām pa dienu līdzi arī uz dzīvojamo istabu, lai rotaļājoties arī varam palīdzēt bērniņam elpot tīru gaisu. 

Kā jau minēju, lieliski iederas jebkur

 

Pirmās reālās izmaiņas pēc lietošanas:

Pirmās aizmaiņas mēs pamanijām jau otrajā rītā pēc gaisa mitrinātāja lietošanas - pamostoties nebija sausa sajūta degunā, bet tāda viegla elpošana. Tiešām patīkami! Izmaiņas pamanijām arī kādā rītā, kad mazais pirms gulētiešanas bija izdomājis parotaļāties un paspaidīt izgaismotās TOUCH SCREEN podziņas, un diemžēl, bija izslēdzis aparātu.To nebijām pamanījuši.. Pamostoties nevarēju saprast - kāpēc sausā deguna saūta ir atgriezusies! Vai iedarbīa ir beigusies.., vai aparāts saplīsis.., vai ūdens ir beidzies? Piegāju - skatos! Izslēgts! 

PALDIES, ELIOT!! 

Atviegloti uzelpoju, jo zināju, šī sajūta būs īslaicīga.

Arī ūdeni iepildīt šajā mitrinātajā nesagādā nemazākās galvas sāpes - vāks ir ērti noņemams, un uz paša aparāta ir norādes līdz vajadzīgajam daudzumam. Ļoti ērti un saprotami!

Es gan neesmu tāda rakstniece, lai spētu specifiskāk izskaidrot gaisa mitrinātaja lieliskās īpašības, es varu padalīties tikai ar personīgiem iespaidiem, taču šis viss zemāk minētais mani tiešām pārliecināja , ka katrā mājā šāds ir vajadzīgs, arī manā!

Ja tev vēl nav, izlasi, iespējams, drīz būs, un tiešām nenožēlosi!

 

Kāpēc gaisa mitrināšana ir svarīga?
Sauss gaiss bieži veicina elpošanas traucējumus, rada rīkles un deguna gļotādu sausumu, izraisa kairinājumu un acu sausumu. Nepietiekami mitrināta gaisa elpošana rada miega traucējumus un palielina alerģiju, astmas un citu elpošanas traucējumu un elpošanas ceļu infekciju varbūtību, jo tas veicina baktēriju un vīrusu izplatīšanos.

Kāds ir iedeālais gaisa mitruma līmenis mājās?
Gaisa mitruma līmenis no 40% līdz 60% samazina sausa gaisa paaugstinātu vai izraisītu veselības problēmu iespējamību.Šāds gaisa mitruma līmeņa diapazons novērš baktēriju un pelējuma rašanos un padara patīkamāku gaisa elpošanu mājās.(to patiesi jūtam)Dabīga mitrināšana un par 99% mazāk baktēriju - arī šis ir reāli redzams pirmājās bildēs
NanoCloud tehnoloģija izmanto absolūti dabīgu gaisa mitrināšanas procesu – bez joniem, ozona un kaitīgām ķimikālijām.  

Bez mitriem traipiem un baltiem nosēdumiem
NanoCloud tehnoloģija novērš baltu nogulšņu veidošanos uz mēbelēm un grīdas, jo ūdens molekulas, kas mitrina gaisu, ir pārāk mazas, lai pārnēsātu tajās esošos minerālus.   
Tā kā saražotās daļiņas ir arī ļoti vieglas, tās ilgāk paliek gaisā, uz virsmām neatstājot mitrus traipus

Automātiska gaisa mitruma līmeņa uzturēšana
NanoCloud tehnoloģija ļauj pārraudzīt gaisa mitrumu un uzturēt to nemainīgā līmenī. Jums ir tikai jāuzstāda vēlamais līmenis – 40%, 50% vai 60%. Jūs varat arī izvēlēties automātisko režīmu, un Philips gaisa mitrinātājs tad parūpēsies par visu pārējo.Rezultātā ierīce ražo ļoti sīkas, neredzamas ūdens molekulas, kas ir pārāk mazas, lai varētu pārnēsāt baktērijas. Philips gaisa mitrinātāji pārnēsā par 99% mazāk baktēriju* nekā ultraskaņas gaisa mitrinātāji. Mikroskopiskās daļiņas ir ļoti vieglas, kas veicina to vienmērīgu izplatīšanos visā telpā.

PALDIES PHILIPS, par svaigu un tīru gaisu mūsmājās!