Ikgadējā ginekologa pārbaude neaizmirstiet to, jo...

Ikgadējā ginekologa pārbaude neaizmirstiet to, jo...

07. Nov 2013, 10:37 liigad liigad

Mēs visas zinām, ka katru gadu katrai sievietei jādodas pie sava ginekologa, lai pārbaudītos vai viss ir kārtībā.

Jāsaka, ka no laika gala esmu bijusi apzinīga un katru gadu eju pie savas ginekoloģes uz pārbaudēm.

Jāsaka, ka jau 19 gados mani piemeklēja šajā jomā dažādas likstas un problēmas, bet nu ar lielu izlieto asaru kaudzi, bet tiku ar visu galā un pēc 2 ar pusi gadiem pieteicās mazais. Protams, tad vizītes bija katru mēnesi kā jau pienākas.

Arī pēc dzemdībām regulāri katru gadu dodos pie savas ginekoloģes nodod nepieceišamās analīzes. Tāpēc arī pašsaprotami, ka arī šogad devos vizītē.

Bet šī vizīte man nesa nevisai labas ziņas. Pie kreisās olnīcas ir sabiezējums. Tad nu tika noņemta kaudze ar analīzēm, tika iedoti nosūtījumi uz USG un asins analīzēm. Iekšā no neziņas viss vienkārši vārās un mutuļo. Protams, ceru, ka viss būs kārtībā un analīzes neuzrādīs neko ļaunu.

Laikam, ja vakar draugs nebūtu bijis līdzi pie ginekologa un atbalstījis, būtu sabrukusi tur pat kabinetā uz vietas. Tagad tā trakā gaidīšana līdz pirmdienai, kad būs analīžu rezultāti mani vienkārši dzen izmisumā un īsti ar vārdiem to aprakstīt nevar. Protams, vēl jāgaida, kad varēšu doties uz USG un arī šis laiks liekas, ka vienkārši velkas.

Vienkārši gribas pateikt – bāc, kaut kāds murgs! To, kas notiek manā galvā pat aprakstīt nevar, to kādi šonakt rādījās murgi vēl mazāk. 

Ziniet kāpēc es vispār rakstu, lai tām, kas ir aizmirsušas, ka katru gadu jādodas uz pārbaudēm to atgādinātu. Sargiet savu veselību un ja šogad vēl neesat bijušas uz ikgadējo pārbaudi ņemiet telefonu rokā pazvaniet un pierakstaties un dodaties!

lauvinja lauvinja 07. Nov 2013, 12:44

Dari, kas darāms un neķer kreņķi pirms laika!

Turies! Un turu īkšķus, lai neko traku neatrod!