Azeta.lv produktu testi

Azeta.lv produktu testi

08. Jun 2020, 22:09 Zanite Zanite

BIODERMA saules aizsargpieniņš bērniem PHOTODERM KID SPF 50+, 100 ml Produkta testēšana:

Lūdzu apraksti, kā līdz šim esat sargājuši bērna ādu no UV starojuma, saules? Vai esat lietojuši kādus līdzekļus? Ja nav iepriekšējas pieredzes, to lūdzu norādiet.

Katru gadu aptiekā iegādājos kādu aizsargkrēmu, parasti izvēlējos tādu kurš der zīdaiņiem jau no pirmās dzīves dienas, jo visu laiku bija kāds zīdainis mājās un tad to lietoju visiem bērniem, gan sev un vīram.

Lieto PHOTODERM KID SPF 50+ savam bērnam un apraksti, kādus lietošanas efektus novēro? Kā patīk līdzekļa sastāvs, smarža, struktūra? Vai ir viegli lietot un uzklāt? Kāda kļūst āda pēc lietošanas?

Lietoju photodrem kid nedēļu un esmu sajūsmā. Tas viegli klājas uz ādas, šim līdzeklim nav smaržas, tas ir bez aromāta, kas ir ļoti labi, jo cik cilvēku tik gaumes kas vienam patīk citam var nepatikt. Bērniem patika ļoti krāsa, tas ir viegli zilā krāsā, man visu laiku prasīja zilo krēmiņu, kad viņu uzklāj uz ādas tas paliek balts. Man patika ka sakuma uzklājot tas neiesūcas Ada uzreiz un tad var saprast kur ir uzklāts un kur nav uzklāts bet velak iesūcas. Ada pēc lietošanas nemainas, varbūt palika mazliet mitrāka.

Vai ieteiktu šo līdzekli citām māmiņām? Kāpēc?

Jā noteikti ieteiktu, jo tas pilda visas aizsargkrēmu funkcijas, jo mani berni nedēļu dzīvojoties saulē nemaz ne apdega, pat degungals nepalika sarkans.

 

BIODERMA barojoša dušas eļļa sausai ādai ATODERM HUILE DE DOUCHE, 200 ml Produkta testēšana:

 

Lūdzu apraksti savu ādas stāvokli līdz šim. Vai Tev ir bijušas problēmas ar sausu ādu? Kādus mazgāšanas līdzekļus (dušas želejas) esi izmantojusi līdz šim?

Man regulāra ir sausa āda tieši uz kajam, īpaši izteikta ziemā, tāpēc pēc dušas vienmēr lietoju kokosriekstu eļu vai kādu krēmu. Līdz šim parasti iegādājos Drogas veikalā, tos kas ir uz akciju, katru reizi savādākus.

Lieto ATODERM HUILE DE DOUCHE dušas želeju un apraksti, kādus lietošanas efektus novēro? Kāda kļūst āda pēc dušas? Kā patīk līdzekļa smarža un struktūra? Kādus vēl efektus pamanīji lietošanas laikā?

Vis lielākais efekts ko novēroju, man vairs nebija sausa āda pēc dušas, krēmu varēju nesmērēt, un tas ir pats galvenais. Smarža ir ļoti neitrāla, man atgādina kumelītes bet ļoti blāvi izteiktas kumelītes. Struktūra ļoti patika, jo kad uzklāju uz ķermeņa sajūta tāda kā apsedzies ar zīdu un tad ziepējoties lēnām parādās putiņas. Ļoti maiga sajūta pēc mazgāšanās itkā būtu lietots skrubis un vis liekais aizakalots.

 

Vai ieteiktu šo līdzekli citām māmiņām? Kāpēc?

Noteikti ieteiktu, it īpaši mammām kas ir stāvoklī un kurām puncis ir Jāmitrina un jālieto krēmi lai strijas neveidotos.

 

BIODERMA intensīvi mitrinošs serums jutīgai ādai HYDRABIO, 40 ml Produkta testēšana:

 

Lūdzu apraksti, kādus krēmus vai līdzekļus esi lietojusi līdz šim ādas mitrināšanai un kopšanai? Kāds ādas tips Tev ir un ar kādām ādas problēmām esi saskārusies?

Visu laiku lietoju Loreal dienas krēmu bet šobrīd lietoju, pirms šī krēma Nivea dienas krēmu. Man ir problemātiska āda, un visu laiku uzmetās pumpas, kā pusaudzim.

Lieto BIODERMA intensīvi mitrinošs serums jutīgai ādai HYDRABIO savai sejas ādai un novēro efektus! Kā patīk līdzekļa sastāvs, smarža, struktūra? Vai ir viegli lietot un uzklāt? Kāda kļūst sejas āda pēc lietošanas? Vai pamanīji izmaiņas - kādas?

Man ļoti patīk šī smarža, katru reizi uzklājot es domāju kas tā ir par smaržu un ar ko man tā asociējas. Viegli klajas uz ādas un āda nepaliek taukaina uzklājot, nav tā sajūta, kad no rīta piecelies un Tev uzreiz gribas iet nomazgāt seju ar ziepēm jo vis ir taukains. Sejas āda kļūst maiga, varu pat teikt kā maza bērna dupsītis. Lietoju kremu nedēļu tikai un uzskatu lai pamanītu kādas lielas izmaiņas sejas krēms ir jālieto ilgāk tāpēc es parasti izvēlos vienu un uz ilgu laiku.

Vai ieteiktu šo līdzekli citām māmiņām? Kāpēc?

Jā protams ieteiktu, šis krēms dara savu darbu, mitrina ādu un aizsargā. Un padara ādu dzīvīgu un starojošu.