Tvirtas krūtis un pievilcīgs dekoltē nav tikai sapnis

Tvirtas krūtis un pievilcīgs dekoltē nav tikai sapnis

08. May 2012, 11:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tvirtas krūtis ir sievietes auguma lepnums. Diemžēl dzīves laikā dažādu apstākļu dēļ krūtis mēdz zaudēt savu dabisko pievilcību.

Krūšu izskatu ādas novecošanās, dažādi iekšējie un ārējie faktori, piemēram, hormonālās izmaiņas (pubertāte, grūtniecība, menopauze), krasas svara svārstības vai saules ietekme. Visi minētie faktori var izraisīt krūšu atslābumu – problēmu, ko bieži sauc par krūšu noslīdējumu.

Krūšu noslīdējums bieži vien kombinējas ar ādas bojājumu parādīšanos dekoltē zonā- brūni plankumi, ādas mitruma zudums, „saules izkaltēta” āda.

Krūšu ādas kopšana mājas apstākļos

Krūšu un dekoltē ādai vajadzīga regulāra attīrīšana, tonizēšana un barošana. To visu var veikt mājas apstākļos.

Pirmkārt, krūšu ādu regulāri vajadzētu mitrināt un barot – lietojot speciālu krēmu krūšu kopšanai.

Otrkārt, 1-2 reizes nedēļā jāveic kontrastduša (pārmaiņus karstāks un vēsāks ūdens).

Treškārt, lai tonizētu krūts muskuļus, lieliski noder peldēšana un regulāra vingrošana (gan stiepšanas, gan aktīvi vingrojumi ar hantelēm).

Lai saglabātu krūšu un dekoltē trauslo skaistumu, Lierac Laboratoires, dermokosmētikas zīmols, kura sastāvā ir augstas koncentrācijas augu izcelsmes vielas, ir izstrādājis un piedāvā līdzekļus, kas

-      nostiprina un atjauno krūšu ādas apvalku - PHYTREL ampulas krūšu tvirtumam

-      sniedz specifisku un izteikti mērķtiecīgu kosmētisku risinājumu krūtīm un dekoltē - BUST LIFT līnija.

Ampulas krūšu ādas nostiprināšanai, 20*5ml

Izmēģini Phytrel Ampoules krūšu ādas nostiprināšanai!

Aktīvas iedarbības šķīdums ampulās noderēs vidēju vai izteiktu krūšu noslīdējumu novēršanai, tāpat tas nostiprina krūšu ādu un stimulē fibrocitāro darbību, tāpēc ieteicams lietot pēc bērna zīdīšanas un ievērojama svara zuduma gadījumos.

Phytrel ampulu efektivitāti nodrošina to sastāvā esošo augu ekstrakti. Raspodiņa, efejas, kosas, salvijas, dadžu, mūžzaļās miltenes un aļģu kombinācija ievērojami pastiprina katra šī atsevišķā auga īpašību iedarbību un padara ādu tvirtāku un stingrāku tā, lai tie spētu nodrošināt „dabiskā krūštura” efektu.

Lielākam efektam lietot intensīvas kūres veidā 8 nedēļu garumā, klājot uz krūšu ādas no rītiem un vakaros iemasējot ar vieglām apļveida kustībām. Viena ampula paredzēta divām uzklāšanas reizēm.

Ampulas krūšu ādas nostiprināšanai:

  • palīdz reaktivizēt kolagēna un elastīna sintēzi
  • nostiprina krūšu ādu
  • atjauno krūšu pievilcīgi tvirtās formas.

Krūšu apvidu fizioloģiski var iedalīt divās atsevišķās daļās: krūšu un dekoltē zonās.

Krūšu un arī dekoltē delikātā āda ātri noveco, līdzīgi kā tas notiek ar sejas un roku ādu. Parādās tādas nevēlamas acīmredzamas pazīmes kā:

-      tvirtuma zudums, kam sekas ir krūšu noslīdēšana

-      smalkas līnijas, kas ādas izskatu padara kreppapīram līdzīgu

-      brūni pigmentācijas plankumi.

Ar BUST LIFT kopšanas līniju LIERAC Laboratoires sniedz specifisku un īpaši mērķtiecīgu kosmētisku risinājumu gan krūtīm, gan dekoltē. 

Modelējošs krēms krūšu un dekoltē ādas tvirtumam, 75ml

Atjauno krūšu ādas stingrumu ar Bust Lift modelējošo krēmu

Modelējošam krēmam ir izcils sastāvs ar visaptverošu pretnovecošanās recepti krūtīm. Satur biotehnoloģiskā ceļā iegūtus oligopeptīdus, kas nodrošina intensīvu iedarbību pret krūšu noslīdējumu. Tas veicina kolagēna sintēzi, uzlabojot krūšu tvirtumu un formu.

Turklāt augu izcelsmes aktīvās vielas palīdz atjaunot ādas elastību un samazina brūno pigmentācijas plankumu parādīšanos. Krūšu āda kļūst tvirtāka un stingrāka, savukārt, āda dekoltē zonā kļūst nevainojamāka un samtaini maiga. 

Rezultātu sasniegšanai krēms jālieto divas reizes dienā no rītiem un vakaros vismaz 4 nedēļas. 

 

Līdzeklis jāuzklāj vieglām apļveida kustībām, bet labākam rezultātam masēt dekoltē zonu no viena pleca līdz otram, izpildot plašu kustību astotnieka formā.

Izsmidzināms līdzeklis krūšu un dekoltē ādas tvirtumam, 100ml

Bust Lift izsmidzināmais līdzeklis dekoltē zonas skaistumam un ādas tvirtumam

Līdzekļa tekstūra nodrošina īpaši labu tā uzsūkšanos. Tas ir bagāts ar kviešu izcelsmes bio-polimēriem, kas iedarbojas nekavējoties, radot „neredzamā krūštura” efektu. Pateicoties botāniskas izcelsmes plūškoka un indiešu mandeļkoka lapu ekstraktu  aktīvo vielu savstarpēji pastiprinošai iedarbībai, dekoltē āda kļūst gludāka un tvirtāka. Izcils tūlītējas iedarbības ādu uzlabojošs sastāvs ar gaismu atstarojošām perlamutra daļiņām piešķir ādai mirdzumu jau tūlīt pēc uzklāšanas.

Mitruma līmeni līdzeklī nodrošina hialuronskābes un alfahidroksiskābju maisījums. 

Līdzeklis jālieto regulāri, izsmidzinot un pēc tam maigi iemasējot krūšu un dekoltē ādā divas reizes dienā no rītiem un vakaros. Var izmantot arī, lai nekavējoties uzlabotu dekoltē izskatu.

Bust lift līnijas produkti ir piemēroti lietošanai arī jaunajām māmiņām pēc bērna barošanas

Lai mēs visas šo vasaru sagaidām skaistas, koptas un mirdzošas!

www.sveika.lv

Lierac kosmētika nopērkama aptiekās