Noslēdzas konkurss „Parunāsimies”

Noslēdzas konkurss „Parunāsimies”

09. May 2012, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

RSU Psihosomatikas Klīnikas pārstāvji ir izlēmuši, kurām konkursa dalībniecēm dāvināt bezmaksas psihoterapeita konsultācijas un kam pasniegt veicināšanas balvas. Uzzini! 

Vairāku nedēļu garumā sadarbībā ar Rīgas Stradiņa Universitātes Psihosomatikas Klīniku portālā www.maminuklubs.lv notika konkurss „Parunāsimies”.

Esam saņēmušas daudzus jūsu stāstus, bet nu laiks uzzināt, kurām dalībniecēm RSU Psihosomatikas Klīnika dāvina bezmaksas psihoterapeita konsultācijas un kuras divas tiek pie veicināšanas balvām!

Un tā, galveno balvu – bezmaksas psihoterapeita konsultāciju Rīgas Stradiņa Universitātes Psihosomātikas Klīnikā, kuru iespēja saņemt / izmantot 6 mēnešu laikā, saņem:

bloga Dzīve kā rožu dārzs autore

bloga Vai es esmu vainīga? autore

bloga Gribas padoties, bet maza laimīte neļauj autore

blogaPar spīti tam, ka nelabvēlīgs liktens autore! 

Bet tas vēl nav viss!

Vēl divām konkursa dalībniecēm vēlamies pasniegt veicināšanas balvu - Psihosomatikas klīnikas tēju Nr. 1

Vienu veicināšanas balvu dāvinām bloga Es mainījos pateicoties dēlam autorei geitei.

Savukārt otra veicināšanas balva tiek konkursa dalībniecei Sapnis - dzīvot ar meitiņu divatā!

Psihosomatikas klīnikas tēja Nr. 1 ir viegli stimulējošs komplekss. Šajā kompleksā ir savienoti četri augi, trijiem no tiem ir ietekme uz cilvēka emocionālo stāvokli - asinszālei, dižzirdzenei un rudzupuķei. Asinszāle šobrīd ir populārs augu valsts antidepresants. Dižzirdzenei var būt gan tonizējoša, gan nomierinoša iedarbība. Arī rudzupuķei ir nedaudz nomierinoša iedarbība. Nātre, savukārt, ir bagāts vitamīnu (polivitamīnu) un mikroelementu avots.

Šis maisījums darbojas divos virzienos -  it kā nomierinošs, bet depresīviem cilvēkiem - viegli tonizējošs un uzmundrinošs.

Apsveicam!

AICINĀM MEITENES PIETEIKTIES PA E-PASTU KRISTINE@MAMINUKLUBS.LV!

Pēc balvām gaidīsim Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas), katru darba dienu no 10.maija līdz 10.jūnijam no 9.00 līdz 17.00! 

Rīga, Kapseļu 23 (Pārdaugava)

Теl.67625655, info@psihosomatika.lv

www.psihosomatika.lv