Minkānam garšo Royal Canin

Minkānam garšo Royal Canin

07. May 2012, 13:05 mamma27 mamma27

Nu jau divas nedēļas mūsu Minkāns izmēģina jauno barību. Jāsaka ,ka vispār kaķis ir diezgan izlutināts un neēd visas barības. Bet par prieku man,šo barību viņš ēd diezgan labi.

Pirmo reizi piedāvājot Minkānam jauno barību viņš bija ļoti atsaucīgs un ēda gardu muti . Bet nu pēc nedēļas ,jau tā ēšana vairs nebija tik aktīva. Jo kā jau visiem ,arī viņam gribās pārmaiņas dzīvē. Tomēr mēs cenšamies turēties pie sava un dot šobrīd tikai šo barību ,papildus vēl ļaujam panašķoties ar svaigu gaļu.

Novērojumi ,kamēr viņš ēd šo barību:

1. ēdot šo speciālo barību īpaši vairs neprasa neko citu. Ja līdz šim papildus sausajai barībai arī diezgan bieži pirkām un devām mīksto barību,tad tagad jāsaka,ka laikam viņa organismam pietiek ar šo devu un neko citu īpaši neprasās.

2. Vēl esam novērojuši,ka dienā viņam pietiek ar ļoti mazu barības daudzumu dienā. Tieši kā tur rakstīts 50g . Man jau šķita ,ka viņam ar to nepietieks,bet izrādās pietiek un kaķis ir paēdis.

3. Tā kā ir pavasaris un Minkānam ir pamatīga spalva. Novērojam arī ,ka kaut spalva  nāk ārā,tā tomēr ir kļuvusi daudz spīdīgāka un veselīgāka. Jo laikam jau ne pa velti šī barība ir domāta kaķa apmatojumam un ādas veselībai.

Kopumā varu teikt,ka Minkāna vizuālais izskats ir uzlabojies.Barība viņam garšo un kaķis ir aktīvs un laimīgs. Neko sliktu neesam novērojuši lietojot šo pārtiku,tāpēc domāju,ka turpmāk varētu šo iekļaut viņa ēdienkārtē. Protams pamainot garšu vai veidu,jo vienu un to pašu jau viņam apniks ēst.

Liels paldies no Minkāna par iespēju izmēģināt Royal canin barību un iegūt sakaistu un koptu kažoku arī pavasarī ,kad kažoks tiek nomainīts uz vasaras sezonu.

Gaidām tavu atsauksmi par Royal Canin! 

www.royalcanin.lv