Jauns seminārs Sieviešu Klubā- Sieviešu dzīves sižeti – to spēks un izaicinājums!

Jauns seminārs Sieviešu Klubā- Sieviešu dzīves sižeti – to spēks un izaicinājums!

05. Oct 2011, 09:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pasakas nav tikai bērniem! Patiesībā mēs, sievietes,  ik dienas dzīvojam īstā un ļoti nopietnā pasakā  - gan veidojot biznesa plānu, meklējot jaunu darbu,  gan gaidot mazuli vai risinot attiecību problēmas.

1

Nodarbību vadīs psiholoģe, mg.psych. Diāna Zande

 

"Un tad viņi dzīvoja ilgi un laimīgi..." kaut gan pasaka ar šiem vārdiem beidzas, dzīvē viss  brīdī, kad šķiet, - nu tikai būs tā laimīgā dzīve – sākas... Sākas īsti pasaku cienīgi sižeti, kurus sievietes, pašas to neapzinoties, piedzīvo no dienas dienā, pat gadu garumā.

 

Katra sieviete savā dzīvē gūst bezgala daudz pieredžu. Dažas pieredzes iedvesmo,  citas  - atkal un atkal parāda, ka nu jau kārtējo reizi esam uzkāpušas uz tā paša grābekļa. Vai arī – gribas kaut ko mainīt ikdienā, darbā, attiecības ja ne gluži apnikušas, tad vairs nesniedz piepildījumu... Dažreiz pat nojaušam, ka esam it kā iestrēgušas kādā „apburtā lokā”, bet nespējam no tā iziet. Citreiz – gribas atrast kādu spēku, kas palīdzētu atrisināt jau gadiem krājušos neatrisināmos jautājumus darbā, sadzīvē, attiecībās. Gribas kaut ko mainīt, spert soli pretī izaicinājumam, bet – kaut kas neļauj un atkal nolemjam – šoreiz vēl ne, nākošreiz...

Pamāte – pameita;  skaistule un briesmonis;  vientuļniece; dusošā skaistule ir tikai daži no neapzinātiem pasaku sižetiem, kurus ik dienas sievietes piedzīvo darbā un mājās, attiecībās ar partneri un vīramāti., sižetiem , kuri mūs nemanot ievelk spēlē, kuru tik ļoti gribas mainīt, bet nezinām, kā... Apzināsimies  neapjaustos mehānismos, slēpto spēku, lai varētu tos izmantot savā labā un teikt – es pati veidoju savu dzīves stāstu

 

Nāc uz semināru, kurā mēģināsim iejusties dažos sievietēm tipiskos dzīves sižetos, uzzināt tajos apslēpto izaicinājumu, spēku un  lamatas.

 

Spēle, piedzīvojums, atklāsme, apzinātība – tas viss Diānas Zandes seminārā „Sieviešu dzīves sižeti – to spēks un izaicinājums” – lai dzīve kļūtu košāka, veiksmīgāka.

 

PIESAKIES UZ SEMINĀRU ŠEIT!

 

Sākums: 10.decembrī plkst.18:00

Nodarbības ilgums: ap 2 stundām

Maksa par piedalīšanos: 12 Ls

Adrese: Vīlandes iela 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvs

 

Lūgums nākt ērtā apģērbā.

 

Ja esi pierakstījusies, bet nevarēsi atnākt, paziņo, lūdzu, to pa e-pastu sandra.livmane@maminuklubs.lv vai pa tālruni 67350750!