53% Māmiņu Kluba māmiņu lieto hormonālās tabletes

53% Māmiņu Kluba māmiņu lieto hormonālās tabletes

01. Oct 2011, 21:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Paldies visām, kas piedalījās aptaujā par hormonālās kontracepcijas lietošanas! Zinot, cik daudz mītiem ir apvīts šis jautājums, esam nolēmuši ķerties pie šo jautājumu šķetināšanas un doties pie mūsu speciālistiem, lai uzzinātu vairāk par hormonālās kontracepcijas veidiem.

 

Kā atklājās aptaujā no visām aptaujātajām sievietēm 53% lieto hormonālās tabletes, 20% lieto hormonālo spirāli, pēc tam 6% lieto riņķīti un tikai 4,7% lieto hormonālos plāksterus.

 

Interesanti bija palasīt jūsu atbildes uz jautājumu par to, kāpēc esat izvēlējušās lietot tieši šos līdzekļus. Daļa sieviešu uzticējās ārsta ieteikumiem, daļa paļāvās uz savu iepriekšējo pieredzi, bet daļu motivēja kādi noteikti apstākļi, piemēram, ka tas ir ērti un droši; ir stipras menstruācijas; samērā lēts līdzeklis; tuvāko gadu laikā tiek plānots vēl kāds bērniņš; viegli lietojams; tas uzlabo ādas stāvokli; nav īsti informācijas par citiem līdzekļiem.

 

Māmiņu Klubs noteikti turpinās skaidrot jūsu interesējošos jautājumus un neskaidrības par dažādiem kontracepcijas līdzekļiem, bet pašreiz vēlamies apsveikt māmiņas ar dāvanām!

 

Rotaļlietu somu no Nora Bee saņem Indra Silova.

 

Koka pirmīdu ar 9 kvadrātiem saņem Evita Baukerte.

 

Sieru vēršanas iemaņu trenēšanai saņem Maija Štrauss.

 

Pēc balvām lūgums ierasties Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas), līdz 30.decembrim! Ja ir jautājumi par balvas saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!