Testējam Johnson’s cottontouch kopšanas līdzekļus

Testējam Johnson’s cottontouch kopšanas līdzekļus

11. Sep 2019, 00:39 Olīša mamma Olīša mamma

Līdz šim mēs pieturējāmies pie vienas konkrētas firmas kopšanas līdzekļiem, šī pusotra gada laikā nenomainījām pret kādu citu. Kāpēc? Jo bijām pieraduši, tas bija ērti, Olivera ādiņa bez problēmām panesa visu no šī ražotāja. Ja mūs apmierina, tad kāpēc iespringt un meklēt ko jaunu, vai ne?!

Tā nu sagadījās, ka mēs tikām pie iespējas pamēģināt jauno Johnson’s cottontouch kopšanas līdzekļu līniju. Precīzāk dušas gēlu un eļļiņu.

Vakardien mans mazais “Picasso” izpaudās uz papīra ar pirkstiņu krāsām. Lieki piebilst, ka krāsas bija ne tikai uz papīra, bet arī uz viņa paša. Tad nu kārtīgi izpriecājies ar krāsiņām, Olivers devās vannā. Un man kā reizi radās lieliska iespēja izmēģināt jaunos līdzeklīšus.

Teikšu godīgi, pirmais, kas mani visvairāk uzrunāja ir Dušas želejas pudelīte ar dozatoru. Tas ir tiešām ļoti ērti un ļoti nepieciešami, piemēram, mazgājot mazulim dupsi, lai iespiestu līdzekli plaukstā ir brīva tikai viena roka, tāpēc šis dozators lieliski palīdz. Pērkot savu ierasto līdzekli, mēs vienmēr mājās viņu pārlejam šāda tipa pudelītē ar dozatoru.

Līdzeklim ir ļoti maigs aromāts, tāds “neuzbāzīgs”. (Man kā grūtniecei daudzi aromāti, uz doto brīdi, ļoti traucē!) Un putas, kas par putām!

Protams, nevar aizmirst arī to, ka pirkstiņu krāsas viņš nomazgāja lieliski. Lai gan par šo man nebija ne mazāko šaubu. Arī Olīša maigā ādiņa jauno eksperimentu uzņēma lieliski, kļuva vēl mīkstāka.

Kā iesaka pats Johnson’s , lai iegūtu pavisam maigu ādiņu, šo līdzekli ieteicams lietot kopā ar šīs pašas sērijas eļļiņu. Izmēģinājām. Eļļiņai, tāpat kā dušas želejai bija ļoti patīkams aromāts. Un maigā ādiņa kļuva vēl mīkstāka un maigāka. Man ļoti patīk, ka šo eļļiņas uzklāšanu Olivers vienmēr uztver kā masāžu. Pēc katras mazgāšanās reizes mēs protams nesmērējam Olīti ar eļļiņu, jo manuprāt tik mazam bērnam, ar tik maigu un zīdainu ādiņu tas nav nepieciešams. Tūliņ, sausajā ziemas laikā to noteikti darīsim biežāk, lai mitrinātu un aizsargātu trauslo ādiņu. Ļoti patīk, ka pēc šīs eļļiņas nepaliek tā “taukainā” sajūta, viņa ļoti labi iesūcas ādā, neveidojot eļļaino kārtu uz ādas.

Paldies Māmiņu klubam par iespēju izmēģināt šos līdzekļus, ne pavisam neesam vīlušies! Noteikti iesakām arī citiem pamēģināt!