Lieliskā Philips Avent krūzīte ar salmiņu

Lieliskā Philips Avent krūzīte ar salmiņu

23. Apr 2019, 20:00 saulux10 saulux10

 Sveiciens visiem dārgajiem Māmiņu kluba lasītājiem.

Mums bija lieliska iespēja izmēģināt Philips Avent skaisto krūzīti ar salmiņu. Nu jau nedēļu esam iztestējuši šo burvīgo krūzīti un varam uzrakstīt, kas mums un kā mums patīk.

1) Krūzītei ir skaists un gaumīgs dizains, kas, manuprāt, patiks ikvienam bērniņam. Mūsu krūzīti izmēģināja ne vien gandrīz 10 mēnešus jaunā māsiņa, bet arī 5 un 8 gadus vecās māsiņas. Lielākās jau var izteikt savu viedokli un izvērtēt gan izskatu, gan to funkcionalitāti , izskats patika visām un arī mums, vecākiem.

2) No sākuma nesapratu, kādēļ salmiņš apakšdaļā ir izliekts, bet lietojot, to sapratām, ka tas veidots tā, lai šķidrumu, kas atrodas krūzītē var izdzert līdz pašam galam, īpaši neapgrūtinot un neliekot grozīt pudelīti šurpu, turpu, lai dabūtu ārā pēdējo malku.

3) Šī salmiņ krūze ir lieliska ar to, ka salmiņam ir iestrādāts noslēgs, kas neļauj dzērienam izšļakstīties. Tā kā mazajiem patīk pudelītes grozīt, tās apgriežot otrādāk, tad šis ir ideāls variants. Apgriezām pudelīti otrādāk, pakratījām to un ziniet, neviena pile neizkļuva ārā. Pāris piles izšļakstas ja to dara diezgan stipri. Šis ir lielisks pluss, dēļ kā vien ir vērts iegādāties šīs krūzītes. 


4) Lai arī salmiņam ir noslēgs pret noplūdi, krūzītei ir arī skaists vāciņš, kuru pabīdot nosedzas salmiņš un nodrošina dubultu aizsardzību pret šķidruma izšļakstīšanos dodoties ceļā ar transportu vai dodoties pastaigā.
 

5) krūzīte ir viegli kopjama, tā neprasīja lielu piepūli mazgājot, detaļas ir samērā maz un tās ir viegli izjaucamas un saliekamas, kas mums arī patika.

6) Lai gan pudelīte paredzēta no gada vecuma un uz augšu, bet mana 9 mēnešus jaunā meitiņa jau no pirmās  lietošanas reizes prata ar to darboties un ūdentiņu uzsūkt. Un jā, šī krūzīte mums kalpos kā ūdens krūzīte, kura jau tiek ņemta līdzi dažādos izbraucienos ārpus mājas. Lieliski ir ka šo krūzīti var apvienot ar Philips Avent uzgaļiem un uzskrūvēt arī citu uzgali, bet mums patīk ar uzgali ar salmiņu un esam priecīgi par šo krūzīti.


7) Krūzīte ar salmiņu ir lieliska bērniem, kuri nelabprāt dzer ūdentiņu. Salmiņš ir tas, kas ieinteresē bērnus uz dzēriena lietošanu, kas arī ir lieliski un apsveicami.

Paldies  Māmiņu Klubam un Philips Avent par iespēju iepazīties un izmēģināt šo krūzīti. Lai lieliski mirkļi un draudzība gadiem ilgi.

Baiba, Sofija Līva, Amanda, Nikola un Andris.