Happy produkcija pārsteidz.Novērtē arī tu

Happy produkcija pārsteidz.Novērtē arī tu

09. Nov 2018, 10:01 saulux10 saulux10

Hei hei.

Rudens klāt,jā jā, lai vai kā negribas to drūmo laiku, bet gadalaiki ir un paliek gadalaiki, katrā tajā ir kaut kas īpašs un kaut kas, kas nu galīgi nevilina un nav sirdij tīkams.Vīrusi, kas pārsteidz nesagatavotus ir nevēlami katrā mājā, bet kad tie aizdzīti, tad varam ķerties klāt Happy produkcijas "baudīšanai" jeb testēšanai.

Ar Happy produkciju tuvāk iepriekš nebijām iepazinušies, vienīgi tik daudz ka zinājām Happy autiņbiksīšu esamību, ko arī esam izmēģinājuši.Par tām varam teikt tikai labu, starp citu, Happy autiņbiksītes un Huggies firmas autiņbiksītes ir mūsu mīļākās un viss viss tīkamākās gan pēc tā,kāds ir to materiāls, smarža, kura ir patīkama un neuzbāzīga atšķirībā no dažu citu firmu autiņbiksītēm, kur atverot iepakojumu, liek saraut seju un teikt : "FŪŪŪŪ",gan arī izskats-zīmējumi, ar kuru palīdzību autiņbiksīšu nomaiņa ir aizraujošāka un interesantāka bērnam, ja vien mamma prot likt vietā fantāziju.

Šoreiz gan vairāk runa būs par citiem produktiņiem ne autiņbiksītēm, bet gan kosmētiskajiem līdzekļiem. Mūsu rokās no gādīgajām Māmiņu kluba rokām nonāca veseli četri Happy produktiņi, ko varam izmēģināt, iepazīties un novērtēt un protams dalīties arī ar jums, jo kas gan labāk varēs sniegt atsauksmi kā māmiņa.Jāsaka ka man bija daudz palīdzīgu roku un rociņu, deguntiņu un actiņu,tās ir manas burvīgās meitiņas, kas arī bez manis novērtēja un sniedza savu vērtējumu.Bet nu tad par visu pēc kārtas.

Tātad mūsu produktiņi ar kuriem varējām un varam iepazīties vēljoprojām, jo iepakojumi ir to reālajā lielumā, nevis maziņos testa iepakojumos,ir:

* Happy Baby Shampoo

*Happy Baby Shower gel 2 in1

*Happy Baby Oil

*Happy Baby Cream

Tad nu sākam.Pastāstīšu par katru atsevišķi, kas mani tik ļoti sajūsmināja, mani pirkstiņi trīcēt trīc uzrakstīt tās foršās sajūtas un lietiņas, jo produktiņi tik tiešām lika pacelties sajūsmu virpulītī.

                                          Happy Baby Shampoo

Pirmais ar ko sākšu būs šampūns.Pudelītes dizains ir maigs, baltā krāsā ar maigiem un sirdij tīkamiem zīmējumiem.Pudelītē iet 200 ml šampūns, kas ir pietiekams un diezgan ilgam laiciņam, ja to lieto viens bērniņš, bet mūsējais, domājams, izies ātrāk, jo tam pieķersies lielākās meitas. Kapēc- lūk, tas ļoti svarīgi ir bērniem jebkurā vecumā, bet domāju, ka netikai bērniem, bet arī pati labprāt izvēlētos tādu...Šampūns nekož actiņās, lieliski.Ar meitām esam saskārušies ar vairāku firmu produktiem, ar kuriem mazgājot matus, tas iekļūst acīs un tad nu jāķer pēc dvielīša, lai izslaucītu acis un nesāktos lielā acu kairināšana un košana. Šis šampūns pilda šo funkciju un ir lielisks palīgs matu mazgāšanā.Šmpūna smarža ir maiga ar patiesi patīkamu aromātu, kas ir neuzbāzīgs, bet gan papildina ūdens priekus ar patīkamu smaržu.Mums patīk,lai gan pati maziņākā savu viedokli spēj izteikt tikai ar ķermeņa valodu, bet šķiet ka arī viņai tas gāja pie sirds. Mums patīk ka šampūniņš tāpat kā dušas želeja nedaudz puto. Vienmēr ir paticis ka produktiem ir patīkama smarža, neviss bez aromāta un tāds, kas nedaudz puto.

 

                                      Happy Baby Shower gel 2 in 1

Turpinām ar dušas želeju. Dušas želeju var izmantot gan ķermeņa mazgāšanai, gan var apvienot arī ar matiņu mazgāšanu-jāatzīstas, ka šo izmantojam tikai ķermenītim, jo matiem mums taču ir šampūns. Dievinu ka dušas želejām ir dozatori, arī šim tāds ir, kas man ļoti, pat ļoti patīk.Tas diezgan atvieglo vanošanu, ja esmu viena ar bēbi. Arī kad vannošanā iesaistās meitiņas, ir lieliski ka dozators palīdz paņemt nelielu daudzumu želejas.Parasti ja dozators nav, tad meituki to diezgan ātri izlieto jo nevienmēr izpil tik cik vajadzētu.Dušas želejas iepakojumā iekšā iet 300 ml. Jau visam pieminētajam liekam klāt jau pie šampūniņa pieminētās lietas:

*nekož acīs, patīkama smarža, nedaudz puto un lieliski pilda visas funkcijas.

Mazulītes āda un galvas ādiņa pēc vanošanās ir ar patīkami maigu un svaigu smaržu.Tā vien gribas viņu čubināt un smaržot.Ādiņa saglabājas maiga, no produktiņiem nepaliek sausa ādiņa.

                                                 Happy Baby Oil

Lūk šis ir labais :) Eļļiņa ieved pamatīgā SPA pasaulē.Šito mēs izmēģinājām visa ģimene.Smarža ir lieliska, neuzbāzīga. Šis ir palīgs, ar kuru palīdzību, viens otru varam palutināt un pavadīt vairāk laika kopā.Turklāt āda pēc eļļiņas ir TIK maiga.Šis mūsu plauktiņos turpmāk arī ieņems vietu, jo ādu mirtināt ir labi gan vasarā, kad tai tiek klāt saules stari, gan ziemā, kad aukstums un sals to spēj ietekmēt.Smaids ieplūst sejā, kad redzi, kad meitas jau paņem pudelīti, apguļas un saka lai pamasē muguriņu.Tad nu laiks mūsmāju SPA rituālam.Pirms miedziņa muguras masāžiņa ienes labāku un patīkamāku miegu. Eļļiņas tilpums ir 200 ml.

                                                 Happy Baby Cream

Ceturtais produktiņš ko izmēģinājām ir krēmiņš ko uzklājam uz mazulītes vaidziņiem, zodiņa un pierītes dodoties ārā pirms pastaigas.Krēmiņš pasargā ādu no kaitīgajiem vides faktoriem. Lai gan mazā ratos guļ un ratu kulbā ir vairāk vai mazāk pasargāta, tomēr izlēmām izmēģināt un lietot šo krēmu.Smarža ir maiga, kas mazulim neliks justies neērti dēļ to smaržas. Tā nu sanācis ka šo esam izmēģinājuši tik vienu reizi, jo slimošanas dēļ sanācis maz iziet ārā,bet nu jau varēsim doties pastaigās un arī krēmiņu liksim lietā.Izmēģināšu arī pati, krēms tulbiņā ir 50 ml, bet jāuzklāj ir pavisam maz.

Visā visumā esam Happy par Happy firmas produktiņiem.Ja šampūniņam arī būtu dozatoriņš tad vispār laime pilnīga.Bet vienvārdsakot, LIELISKI un iesakām arī citiem.Produkti patika visai ģimenei un tie ienesa uzticību mūsu sirdīs.Mazuļa ādiņa labi paness šo produkciju un ir lietojama visiem ģimenes locekļiem.