Trešo AVENT pudelīti saņem..

Trešo AVENT pudelīti saņem..

11. Apr 2012, 09:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Trešā nedēļa šajā konkursā jau aizvadīta, vēl tikai mirklis un uzzināsi, kura ieguvusi burvīgo, noderīgo AVENT pudelīti šajā reizē!

Bet pirms tam atgādināsim, kas jādara, lai piedalītos šīs rokasgrāmatas izveidē?

Iesūti krūts zīdīšanas padomus, veiksmes stāstus, ieteikumus,kā esi veidojusi piena banku! Uzdevums pavisam vienkāršs, vai ne? Pastāsti, kā esi tikusi galā ar krūts ēdināšanas problēmām, pastāsti par to, kādi padomi tev pašai ir noderējuši, pastāsti,kā esi veidojusi piena banku, vārdu sakot gaidīsim visu, ko vari likt vienā plauktiņā, kurš saucas -personīgā pieredze!

Balva

Katru nedēļu dāvanā kāda no jums saņems patiešām noderīgo Avent pudelīti!


Philips AVENT Barošanas pudelītes (BPO 0%)‏ Barošanas pudelīte izgatavota no augstākās kvalitātes materiāla, kas nesatur Bisfenolu A, tāpēc tai ir maiga medus toņa nokrāsa. Pudelīte ir ļoti izturīga un paredzēta arī sterilizēšanai spēcīgajos tvaika sterilizatoros. Klīniskajos pētījumos ir pierādīts, ka, barojot mazuli ar šo pudelīti, Jūsu mazuļa naktsmiers būs mierīgāks, un vēdergraižu risks tiks samazināts līdz minimumam.

 

Bet, pagaidiet, būs arī galvenā balva! Labākais stāsts saņems balvu no Philips Avent - krūts pumpīti!

Philips AVENT manuālais krūts piena pumpītis darbojas ātri, maigi un klusi, bez baterijām un motora. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka šis Anglijā ražotais piena pumpītis nesatur bisfenolu A. Tā kā šis krūts pumpis ir tik maigs un komfortabls, tas palīdzēs atrisināt radušās problēmas, kas ir saistītas ar krūts galiem, piemēram, iesprēgājuši un sūrstoši krūts gali.

 

Konkurss norisināsies līdz 11.aprīlim, lai 12.aprīlī suminātu uzvarētāju!

Katru  nedēļu - 28.03; 04.04., 11.04. dāvināsim pudelītes (veicināšanas balvas).

Un, kā jau solīts - tieši šodien, 11.aprīlī trešā AVENT pudelīte aizceļo pie - 

ANNIIA,

kas iesūtīja stāstiņu:Es par mātes pienu !

Apsveicam un pēc balviņas droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 11.aprīļa līdz 11.maijam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.


Gaidām arī tavu pieredzi un atceries - tā var iedvesmot un palīdzēt arī citām māmiņām!

BLOGUS IESŪTIET ŠEIT!