Piesakies Philips AVENT pudelīšu testiem

Piesakies Philips AVENT pudelīšu testiem

25. Apr 2012, 12:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu baro ar krūti un dažkārt vēlies, lai kāds no mājiniekiem dod tev "brīvstundu"? Bet baidies, ka mazais nebūs apmierināts ar pudelīti, vai arī baidies, ka mazais pēc pudelītes izmēģināšanas neņems vairs krūti? Nost ar bailēm! Philips AVENT ir tieši tas, kas tev un mazulim derēs!

Tu ēdini bērniņu ar mākslīgā piena maisījumu, bet tā arī nevarat atrast savu "īsto", piemērotāko pudelīti? Philips AVENT ir tieši tas, kas tev un mazulim derēs!

Mīļās, jūs katra esat pelnījušas brītiņu tikai sev, un šajā brītiņā uzņemties rūpes par bērniņa ēdināšanu pavisam noteikti var kāds cits jūsu ģimenes loceklis, uz kuru jūs paļaujaties!

Piesakieties Philips AVENT pudelītes testam!

Māmiņu Klubs izvēlēsies 5 laimīgās māmiņas, kam tiks piedāvāta šī lieliskā iespēja - izmēģināt kopā ar bērniņu Philips AVENT pudelīti!


Philips AVENT Barošanas pudelītes (BPO 0%)‏ Barošanas pudelīte izgatavota no augstākās kvalitātes materiāla, kas nesatur Bisfenolu A, tāpēc tai ir maiga medus toņa nokrāsa. Pudelīte ir ļoti izturīga un paredzēta arī sterilizēšanai spēcīgajos tvaika sterilizatoros. Klīniskajos pētījumos ir pierādīts, ka, barojot mazuli ar šo pudelīti, Jūsu mazuļa naktsmiers būs mierīgāks, un vēdergraižu risks tiks samazināts līdz minimumam.

Kā pieteikties testam? Pieteikties Philips AVENT pudelītes testam vari vienkārši sūtot savu pieteikumu, caur podziņu "Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru", pieteikumā norādot, kā tieši tu ēdini savu bērniņu (ar krūti vai mākslīgā piena maisījumu), cik vecs ir tavs bērniņš, un kāpēc jūs gribētu izmēģināt Philips AVENT pudelīti mazuļa ēdināšanai!

Ja Tavs mazulis jau lieto Philips AVENT pudelīti, lieliski, iesūti savu atsauksmi caur podziņu "Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru"!

Gaidīsim tavu pieteikumu līdz 26.aprīlim plkst.23:59!

PIETEIKUMU IESŪTI ŠEIT!