Philips AVENT krūts pumpi iegūst..

Philips AVENT krūts pumpi iegūst..

12. Apr 2012, 13:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atceraties, ka minējām ideju par to, ka tiks izveidota vēl kāda burvīga rokasgrāmata, kas būtu lielisks palīgs jaunajām māmiņām? Šoreiz likām priekšā plašo, mīļo, jauko tēmu, kas māmiņai un bērniņam dāvā fantastisku tuvību - tātad, krūts ēdināšanu!

Lūdzām iesūtīt krūts zīdīšanas padomus, veiksmes stāstus, ieteikumus, stāstus par to, kā esi veidojusi piena banku! Lūdzām pastāstīt, kā esi tikusi galā ar krūts ēdināšanas problēmām, pastāstīt par to, kādi padomi tev pašai ir noderējuši, vārdu sakot gaidījām visu, ko var likt vienā plauktiņā, kurš saucas - personīgā pieredze!

Pieredzē ar mums dalījās:

Mana krūtsbarošanas pieredze - Mrseee

Mana pirmā pieredze krūtsbarošanā! - Ssise

Dažādas zīdīšanas problēmas un to risinājumi - Maijbite

Es par mātes pienu - Anniia

Mana pirmā krūtsēdināšanas pieredze! - Engeliitis8

Kas var būt labāks par šo? - Estesmamma

Krūts ēdināšana - labākā ēdināšana mazulim - Rolly

Bet, kā jau visos konkursos, arī šajā neiztikt bez balvām!

Balva

Katru nedēļu dāvanā kāda no jums saņēma patiešām noderīgo Avent pudelīti!


Philips AVENT Barošanas pudelītes (BPO 0%)‏ Barošanas pudelīte izgatavota no augstākās kvalitātes materiāla, kas nesatur Bisfenolu A, tāpēc tai ir maiga medus toņa nokrāsa. Pudelīte ir ļoti izturīga un paredzēta arī sterilizēšanai spēcīgajos tvaika sterilizatoros. Klīniskajos pētījumos ir pierādīts, ka, barojot mazuli ar šo pudelīti, Jūsu mazuļa naktsmiers būs mierīgāks, un vēdergraižu risks tiks samazināts līdz minimumam.

 

Bet labākais stāsts saņem balvu no Philips Avent - krūts pumpīti!

Philips AVENT manuālais krūts piena pumpītis darbojas ātri, maigi un klusi, bez baterijām un motora. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka šis Anglijā ražotais piena pumpītis nesatur bisfenolu A. Tā kā šis krūts pumpis ir tik maigs un komfortabls, tas palīdzēs atrisināt radušās problēmas, kas ir saistītas ar krūts galiem, piemēram, iesprēgājuši un sūrstoši krūts gali.

 

Un kā labāko Philips AVENT pārstāvji izvēlas -Engeliitis8 stāstu, kur viņa dalījās savā pieredzē, kā pašreiz sokas ar krūts zīdīšanu,jo mazulis pasaulē nāca tikai martā! Viņas stāstu lasi šeit!

Engelitis8, gaidīsim iesūtītus blogus šeit par to, kā patīk Philips AVENT krūts pumpītis darbībā un kā veicas ar piena bankas veidošanu!

Apsveicam un pēc balviņas droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 12.aprīļa līdz 12.maijam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs.